Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Temná znělka očekávaných Vikings


ikona
Spooner
vikings
Krvavá historická řežba se připomíná ve výborném intru. 

Pěkné. Očekávaného historického seriálu Vikings se sice dočkáme “až“ na začátku března, kabelovka History Channel, posilněna navíc svou megaúspěšnou minisérii Hatfields & McCoys, ovšem nenechává nic náhodě a svůj projekt propaguje již docela dlouho. Minulý trailer dokázal, že televizní vikingové nebudou nejspíš moc na politické řečičky a účinnější bude v jejich podání správný zásah sekyrou do hlavy. Příběh legendárního vikingského válečníka Ragnara Lothbroka zkrátka nebude pro citlivky, což ostatně potvrzuje také nyní uveřejněná znělka seriálu.

Tu History Channel zveřejnil nezvykle brzo, to ale rozhodně není na škodu. Vynikajících seriálových otevíraček totiž není nikdy dost a tato se řadí určitě mezi ty nadprůměrné. Vizuálně vypiplaná minutka s dokonale sedící hudbou, která je s každým zhlédnutím lepší a lepší a navíc slušně navodí temnou atmosféru samotného seriálu. Tvůrci se prostě se znělkou k jejich pecce pochlubili po právu a my se těšíme zase o něco více.

Co říkáte na seriálové intro vy? A těšíte se na ponuré a krvavé Vikings?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace