Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás televizní Hunger Games?


ikona
Spooner
games
Jaké další piloty si objednaly americké televize? 

Ano, je to tady zase. Často propírané téma posledních dní se opět opakuje a i tentokrát vás budeme “otravovat“ s novou dávkou objednaných seriálů na podzimní vysílací slot. Naposledy jsme si shrnuli připravované komedie a tentokrát si představíme povětšinou trochu dramatičtější tituly. A pár zajímavých kousků se zde rozhodně najde.

The Selection: Bylo jen otázkou času, než stanice CW přijde se svou televizní odpovědí na megahit Hunger Games. V novince, která se bude odehrávat ve tři sta let vzdálené budoucnosti, je mladá chudá dívka vybrána do soutěže o novou královnu válkou zmítané země. Uvidíme, zda tato sázka na jistotu uspěje stejně dobře jako seriálová odpověď na Stmívání, Upíří deníky.

Company Town: Další seriál od CW nás zavede do víru skandálu na základně amerického námořnictva, jenž rozpoutá spor mezi armádou a místními obyvateli. Celý konflikt pak budeme sledovat z pohledu dvou bývalých nejlepších kamarádek, z nichž každá se postaví za jinou stranu. Projekt produkuje a pilot zrežíruje Taylor Hackford, režisér Raye či poslední stathamovky Parker.

Blacklist: Kriminální drama NBC o nejhledanějším zločinci světa, který se překvapivě sám udá FBI a chce prásknout i všechny své komplice. Jeho jedinou a záhadnou podmínkou je spolupráce s nováčkem v FBI, s nímž ho nepojí žádná minulost. Projekt produkuje jeden z tvůrců kultovního Aliasu, Johna Eisendratha.

Backstrom: Seriál z produkce CBS a tvůrce Sběratelů kostí na motivy knížek švédského spisovatele Leif G.W. Perssona. Zde se setkáme s tlustým, vznětlivým a věčně naštvaným detektivem, který se snaží změnit své chování a styl života.

Friends With Better Lives: A přece jenom nás čeká i jeden sitcom. V této komediální řachandě od producentky Přátel, budeme sledovat partičku nejlepších kamarádů, kde si každý myslí, že ten druhý se má o mnoho lépe.

Beverly Hills Cop: No a nakonec jen malé potvrzení seriálového pokračování největšího hitu Eddie Murphyho, ve kterém se setkáme se synem oblíbeného ukecaného poldy. Zde bylo objednání pilotu jen pouhou formalitou.


Jaký z nově objednaných seriálů vás zaujal? Těšíte se na televizní obdobu Hunger Games?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace