Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Přízrační zlatokopové


ikona
Davies182
minereality
Našli ostře sledovaní horníci vytoužené zlato nebo stydlivého ducha?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.

Ghost Mine S01E02

Patrick a Kristin představují vozítko R.I.P.A.2. Tenhle šikovný robotický průzkumník umožní paranormálním vědátorům podívat se na místa, kam se zatím nový tým horníků nemohl v dolech prokutat. V překladu to znamená, že tenhle roztomilý robůtek bez potíží projede úzkým tunýlkem, kde následně ve tmě tmoucí dojde k (ne)překvapivému výpadku světlometů a veškerého audia-videa. Jedná se o přisprostle nahraný archetyp podobných reality show, či o autentické problémy? To musí posoudit divák - strach a napětí si každopádně vybraly menší volno. Odměnou je pátračům stará olejnička a několik kostí (brr), které jsou ihned zaslány k analýze. 

 

V hornickém táboru nicméně nadále upadá morálka (zlato se ne a ne objevit), situace zdá se být na hraně. To už ale přichází majitel dolu s nucenou dovolenou pro všechny: do místního městečka se nastěhovaly rodiny hrdinů s krumpáčem! Jako naschvál pak v atmosférickém hotýlku začne strašit, manželky a děti nemůžou spát.... Týme, nástup! Záhadně zapnutá televize a matný stín na židli ale ještě hrůzyplnou show nedělají, takže se snad lépe dávkovaného teroru dočkáme v další epizodě - v té už také hoši "Taťky Šmouly" doufejme konečně narazí nejen na několik blyštivých valounů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace