Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock šampiónem wrestlerů!


ikona
Davies182
Dwayne Johnson je ve formě. Jeho návrat do ringu stál za to!  

Zápasoví rozhodčí z Phoenixu se před několika dny v práci rozhodně nenudili. Lopatkou a smetáčkem rozčileně o sto šest zametali zubní sklovinu v ringu po události zvané Royal Rumble. V jednom z rohů se zde totiž neobjevil nikdo menší než The Rock! Hvězda z Rychle a zběsile 5 nebo G.I. Joe 2 se tu zarputile činila proti úřadujícímu mistrovi světa ve wrestlingu. Jak to celé dopadlo? A žhaví už Aronofsky kameru na sequel Wrestlera?

World Wrestling Entertainment je v Americe poměrně oblíbená soutěž, do haly se kvůli ní většinou nasáčkuje klidně až devadesát tisíc lidí. Jejímu poslednímu výherci, CM Punkovi, ale hlavní cena za vítězství omotaná kolem pasu moc dlouho nevydržela. Teď ji znovu třímá Dwayne Johnson. Právě ten natloukl v neděli 27.1. CM Punkovi budku, a stal se tak po deseti letech opět nekorunovaným mistrem světa v efektivním lámání kostí. Gratulace! Co bude dál? V dubnu se teď The Rock utká s další hereckou horou svalů, Johnem Cenou - svou nemesis. Voják jej totiž roku 2011 porazil při Škorpionově neslavném návratu ku sportu (pauza od r. 2003). Našemu svalnatci tak přejeme hodně štěstí do budoucna a co nejmíň zlatých zubů! A v čem že tkví tajemství Rockova úspěchu? Je to o tréninku!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace