Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Nerdův sen


ikona
Spooner
reklama
První reklamní ochutnávka letošního Super Bowlu a sen všech nerdů. 

Letošní americký sportovní svátek Super Bowl už je za námi. Historické tabulky se opět jednou přepsaly, obývaky byly nabyté k prasknutí a sportovní komentátoři mají určitě zase na dlouhou dobu co rozebírat. Super Bowl ale neznamená jen sledování amerického fotbalu a čekání na exkluzivní filmové tv spoty. Opět jsme totiž dočkali několika výborných reklam, na kterých se jejich tvůrci v tento památný den vždycky vyřádí. Nálož těch nejlepších můžete očekávat zítra, ale už dneska vám přinášíme malou ochutnávku.

Internetový portál GoDaddy.com se totiž rozhodl letos sportovním fanouškům ukázat, jak to vypadá, když se spolu spojí chytrý a sexy element. A to doslova. Nechali totiž spolu políbit hodně půvabnou modelku s cool jménem Bar Refaeli a herce Jesse Heimana. Jeho jméno vám nejspíš naprosto nic neřekne. Věřte ale, že jste si ho už v některém filmu či seriálu na moment všimli, mihnul se totiž opravdu všude. Jesse je navíc se svým totálně geekovským vzhledem k nepřehlédnutí a ve svých čtyřiatřiceti letech by ho asi i teď měl kdejaký středoškolák chuť vytahat za spoďáry a zavřít ho do nejbližší skříňky. Jemu je to ovšem asi celkem jedno, protože roli v této reklamě si musel hodně užít. Samotná reklama pak zase jednou potvrzuje, že je v jednoduchosti je síla. Je prostě smart and sexy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace