Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Monday Mornings: Pilot

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek

PetrM

Opět dost zajímavý postřehy. Chtěl sem dát 7/10, ale pak sem dal MM k dobru to, jak mě emociálně dostala linie s klučíkem... Evidentně máš ale pořád malej problém s těma nelogičnostma :). To já mám poslední dobou u podobnejch seriálů náladu prostě vypnout a odreagovat se, takže mi sentimentální Rhames nebo začínání pracovního týdne zprdnutím kolegů zase tolik nevadí.
Jo, je to klišé. Ale sem tam přijde k chuti.
Když chci přemejšlet, pustim si britský kriminální seriály, nebo těžkej film ;). Začínám nějak nebezpečně rozlišovat na "tohle mě má pobavit" a "u tohodle musí fungovat mozek".
9730
Opět dost zajímavý postřehy. Chtěl sem dát 7/10, ale pak sem dal MM k dobru to, jak mě emociálně dostala linie s klučíkem... Evidentně máš ale pořád malej problém s těma nelogičnostma *:)*. To já mám poslední dobou u podobnejch seriálů náladu prostě vypnout a odreagovat se, takže mi sentimentální Rhames nebo začínání pracovního týdne zprdnutím kolegů zase tolik nevadí. Jo, je to klišé. Ale sem tam přijde k chuti. Když chci přemejšlet, pustim si britský kriminální seriály, nebo těžkej film *;)*. Začínám nějak nebezpečně rozlišovat na "tohle mě má pobavit" a "u tohodle musí fungovat mozek".
PetrM
0 0
reagovat
Sám bych dal po pilotu tak 6/10. Mělo to zajímavou kameru a dobré tempo, ale postavy mi přišly (byť po pilotu) dost stereotypní - přísný šéf (Molina), chápavý šéf (Rhames), dva neurochirurgové, kteří se spolu vyspí tak v osmé epizodé, snaživka, pseudo Dr. House a doktor - antagonista, co mu jde o prachy a ne o pacienty. Je v tom něco originálního?

Poznámka pro šéfy chirurgie: Začínat pracovní týden rozborem úmrtí není nejlepší motivační prostředek pro vaše podřízené - doporučuji přesunout na středu odpoledne ;)

Taky jste pochopili, že v pilotu měli ty meetingy dva v jednom týdnu? Není to trochu brzo porušovat vlastní pravidla?

Rhames čtoucí nekrolog mladé matky z novin je u mě již za hranicí emocionálního vydíraní a rozhodně pokud to vrazí do páté minuty pilotu :-

Poznámka pro majitele stanice TNT: Nerozjíždět nové seriály v den, kdy má celá Amerika post-Superbowlovou kocovinu. Odložit alespoň o týden! :-
9728
Sám bych dal po pilotu tak 6/10. Mělo to zajímavou kameru a dobré tempo, ale postavy mi přišly (byť po pilotu) dost stereotypní - přísný šéf (Molina), chápavý šéf (Rhames), dva neurochirurgové, kteří se spolu vyspí tak v osmé epizodé, snaživka, pseudo Dr. House a doktor - antagonista, co mu jde o prachy a ne o pacienty. Je v tom něco originálního? Poznámka pro šéfy chirurgie: Začínat pracovní týden rozborem úmrtí není nejlepší motivační prostředek pro vaše podřízené - doporučuji přesunout na středu odpoledne *;)* Taky jste pochopili, že v pilotu měli ty meetingy dva v jednom týdnu? Není to trochu brzo porušovat vlastní pravidla? Rhames čtoucí nekrolog mladé matky z novin je u mě již za hranicí emocionálního vydíraní a rozhodně pokud to vrazí do páté minuty pilotu *:-* Poznámka pro majitele stanice TNT: Nerozjíždět nové seriály v den, kdy má celá Amerika post-Superbowlovou kocovinu. Odložit alespoň o týden! *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se