Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nova bude recyklovat


ikona
Spooner
nova
Nejsledovanější tuzemská televize chystá další kanál. Ano, už zase. 

Nové digitální televize u nás v poslední době rostou jak houby po dešti. Jen málo z nich ale dokáže diváky doopravdy oslovit. Čerstvá Prima Zoom si svou cílovou skupinu nejspíš najde, taková totálně zbytečná stanice Pětka už to však zabalila pár měsíců po začátku vysílání. Nejplodnější v rozbíhání nových kanálů je pak samozřejmě televize Nova, která v posledním roce rozběhla rovnou dva malé přírůstky a ani s jedním z nich to není dvakrát slavné. Chlapský Fanda možná nabízí pár zajímavých pořadů, ovšem jinak se rozbíhá velmi pomalu. Na přiblblém Smíchově se pak oprašují většinou z archivu zaprášené kousky, které doplňují pouze sitcomové novinky Mike a Molly, Community alias Zpátky do školy a brzy startující 2 broke girls aka 2 socky. Ten Smíchov má na ty blbé názvy snad patent. Rozmnožování Novy ale jen tak nekončí. Bohužel.

Nejsledovanější český program se totiž rozhodl svým divákům “nadělit“ ke svým devatenáctým narozeninám dárek a rozjede svou další televizní sestřičku, Telku. Ani tentokrát se ovšem nemusíte obávat žádného nápaditého programu či svěžích novinek. Telka totiž bude jenom recyklovat z opravdu plodného archivu “zábavných“ nováckých pořadů. Ano, čtete správně. Pokud se vám tedy stýská po estrádách devadesátých let, tak tento kanál bude něco pro vás. Radši bych vám ale v tom případě doporučil navštívit psychiatrii. Na nové stanici se tak můžeme těšit například na upoceného Petra Novotného v Novotách, Politické harašení, Hogo-fogo, Riskuj!, Kolotoč nebo seriály Pojišťovna štěstí a Ulice. Žádné novinky nečekejte. Nápaditost lidí z Novy opravdu spadla na úplné dno. Ředitel Jan Andruško se sice snaží zbytečnost programu zakecat diváckou touhou po nostalgii, tomu však musí stěží uvěřit i naše babičky. Hloupější a bolestivější snaha o zvýšení podílu na trhu tady asi ještě nebyla. Z přepínání mezi digitálními stanicemi se tak již stává pomalu disciplína pro masochisty a já se upřímně bojím, s jakým marným pokusem přijde Nova příště.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace