Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se prequel Hry o trůny?


ikona
Spooner
hra
Jaké jsou novinky ze zákulisí populární fantasy? A o čem bude první díl nové řady? 

Do začátku napjatě očekávané třetí série Hry o trůny zbývá jenom sedm týdnů. V posledních měsících už nás tvůrci stačili namlsat spousty videi ze zákulisí, promo fotkami a také dvěma nic neříkajícími teasery. Pořádný trailer ovšem stále nikde. V zákulisí seriálového hitu HBO se toho však i bez nabušené upoutávky stalo v posledních dnech docela dost.

První důležitou zprávou je, že tvůrce macaté předlohy George R. R. Martin podepsal novou dvouletou smlouvu s HBO. Ta nejenže zajišťuje Martinovu pokračující práci na výtečném seriálu, ale také se dle této dohody můžeme těšit na nový projekt z hlavy a produkce věhlasného spisovatele! A to už je sakra důvod k oslavě. Ihned se samozřejmě začaly rojit spekulace, o co půjde. Zatím nejvíce se pak mluví o možné minisérii podle sbírky příběhů Tales of Dunk and Egg, které vyprávějí o legendárních příbězích Západozemí a odehrávají se zhruba století před událostmi Hry o trůny. Lákavá spekulace, že? Tak snad se plány co nejdříve vyplní a my se tak budeme moci do Západozemí vydávat častěji.

Druhá novinka se pak týká zveřejněné synopse prvního dílu nadcházející a podle všeho se toho už zde semele celkem dost. O čem, že tedy úvodní epizoda bude? Jon bude předveden před obávaného krále za Zdí, Mance Nájezdníka, zatímco jeho bratři z Noční hlídky půjdou zpět na jih. Tyrion si bude v Králově přístavišti vynucovat odměnu za své služby, Cersei bude pořádat hostinu pro královskou rodinu a Malíček nabídne Sanse pomocnou ruku při snaze dostat se pryč. Arya se setká s obávaným Bratrstvem bez praporců a a Daenerys vypluje do Zálivu otrokářů. No na první hodinku zkrátka solidní nálož. Už aby to tu bylo.

Těšíte se na novou sérii Hry o trůny? A uvítali byste případný prequel?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace