Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Česko a Slovensko zase hledá Superstar


ikona
Spooner
superstar
Co divákům nabídne nový ročník populární soutěže? 

Možná už jste to zaregistrovali a možná vám je to i úplně jedno, ale včera Nova s Markízou rozjely další ročník populární Superstar. Pěvecká show se vrací na obrazovky po roční pauze, kterou vyplnil po stránce sledovanosti ne zas tak úspěšný Hlas ČeskoSlovenska, a také tento již tradiční novácký tahoun jara se bude muset potýkat s klesajícím zájmem publika. Minulou Superstar z roku 2011 totiž sledovalo v průměru o 600 tisíc diváků méně, než je zvykem a je tak na čase přijít s řadou novinek. Podle velkohubých prohlášení obou televizí pak přichází rovnou nová éra oblíbené soutěže. Na co se tedy můžeme “těšit“?

Předně jsme se dočkali změny na pozici moderátora a místo zkušeného Leoše Mareše se před kamerami objeví moderátorská dvojice Zora Kepková a Roman Juraško. A to jsou jména, která vám něco řeknou pouze v případě, že vstáváte brzo ráno a ještě si k tomu rannímu utrpení zapínáte televizi. Ona je totiž tváří Snídaně s Novou a on pro změnu slovenského Telerána. Uvidíme, jak si tato ne příliš zkušená dvojice poradí, zatím to ale vypadá, že problémy mít nebudou. Chemie tam je.

Novou tvář budeme samozřejmě vídat také v porotě a vedle dvojice veteránů Ondřeje Soukupa a Pavla Habery se nově objeví miláček teenagerů Ewa Farna. Novinek se nicméně dočkáme i v samotném konceptu. Fanoušci se totiž mohou těšit na více živých přenosů, než v minulosti a svými hlasy budou moc ovlivnit až dvě třetiny soutěže. Tou největší novinkou je ovšem ubytování finalistů ve vile, ve které budou žít ti nejlepší samozřejmě až do konce soutěže. Diváci tak budou pomocí všudypřítomných kamer svědky mnoha konfliktů mezi soutěžícími a budou moci sledovat osudy svých favoritů. Nová řada Superstar tedy nabídne ještě více reality show prvků a zaměří se ještě více na emoce a lidské příběhy soutěžících. To bude zase kvanta peprných titulků v bulváru a probrečených kapesníčků puberťaček. Těžko říct, zda zrovna tato taktika na diváky zabere, nebo jestli jde o poslední marný pokus, jak zabránit čím dál více klesající sledovanosti.

Šlo o vůbec první casting, takže zatím se jen těžko dá tipovat budoucí vítěz, i když pár zajímavých hlasů dorazilo. Třeba fanda death metalu a Včelky Máji, nějaký ten potenciální idol puberťaček, sestra zpěvačky Debbi, která hlasem moc nezaujala. Poslouchat se dali rozhodně třeba Martin Kukačka, ovšem dorazilo i několik vyložených tragédů, jimž nedostatek talentu vyvažuje přehnaně moc sebevědomí.

Zajímá vás ještě další řada křepčení pěveckých talentů, nebo si radši pustíte nějakou kvalitní hudbu do svých sluchátek?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace