Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Vikingové útočí


ikona
Spooner
trailery
Jaké další zajímavé trailery se v poslední době objevily? 

Po nějakém čase se opět hlásí o slovo naše nepravidelná rubrika, v níž si opět shrneme nejzajímavější trailery poslední doby. Také dnešní výběr je velice rozmanitý a najdete se ochutnávky na tituly, které vtrhnou na americké obrazovky v nejbližších měsících. Tedy až na Raye Donovana, ten nám dá po tlamě bohužel až na podzim.

The Vikings
Sakra, tohle vypadá čím dál lépe. Nový ambiciózní seriál od History Channel nás stačil upoutat již svým teaserem a vynikající úvodní znělkou. Nyní nás krvavé dobrodružství vikingského válečníka Ragnara Lothbroka potěšilo snad ještě víc, protože podle další trailerové nálože nás čeká opravdu krvavá a dosti epická řezničina, ve které je i ten Gabriel Byrne celkem cool. Zkrátka seriál o Vikinzích, jak se patří. Těšíme se moc.

Ray Donovan
Jedno super promo na nový seriál kabelovky Showtime už jsme tu měli. Liev Schreiber se v něm předvedl jako charismatický řešič problémů, jenžby nám rozhodně mohl zpříjemnit letošní seriálový podzim. Nová upoutávka tento dojem jenom potvrzuje, i když se v něm dočkáme většinou již profláklých záběrů. Song od Dead Man's Bones (výtečná skupina Ryana Goslinga mimochodem) k traileru stále výborně sedne a celé to zatím vypadá hodně slibně. Schreiber a Voight by si kvalitní seriál rozhodně zasloužili.

Cult
Nový napínavý seriál od CW se na naše monitory přiřítí již příští týden a nutno říct, že tvůrci se snaží svůj nový projekt celkem sympaticky prodat. I v nejnovějším traileru se jim daří vybudovat solidní atmosféru. Slizský ksicht Roberta Kneppera se tlačí dopředu na můj vkus možná až příliš a nebylo by od věci představit i ostatní postavy. I tak ale solidní trajlerová kampaň plná slibných vražd a pocitu, že do téhle zvrácené reality show byste se dostat nechtěli.

Defiance
Tak tady stále nic. Nové sci-fi dílko stanice Syfy se nás snaží uchvátit už nějakou dobu, zatím to ale moc nevychází. Pořád to totiž vypadá až příliš lacině a ani propojení s online hrou tomu nejspíš nepomůže. Tenhle dojem pak nezmění ani nový rádoby akční spot. Ten je sice úderný, pořád to ovšem nějak nefunguje. Cítím průser.

Big C Season 4
Na svou poslední, a poněkud zkrácenou, seriálovou štaci se chystá také Laura Linney v dramatu od stanice Showtime. Příběh Cathy Jamison, které rakovina naprosto změnila život, a její rodiny se tak chýlí nejspíš k nepříliš veselému konci. Již teď je však jasné, že Laura Linney předvede další herecký koncert a fanynky na konci spotřebují hodně kapesníčků.

Na jaký ze seriálů se po trailerech nejvíce těšíte?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace