Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Buffy bude sranda


ikona
Spooner
gellar
Bývalá přemožitelka upírů se objeví ve slušně obsazeném sitcomu. 

Sarah Michelle Gellar to neměla po skončení legendární Buffy, přemožitelky upírů zrovna jednoduché. V seriálových vodách už bude díky kultu Josse Whedona nesmazatelně zapsána, filmové pokusy se jí však příliš nevydařily a loňský dramatický experiment Ringer skončil také dosti neslavně. Fešná herečka ale z televize rozhodně neutíká a těšit se na ní tak můžeme i v nadcházející seriálové sezóně. Překvapivě na ní ovšem narazíme v zcela jiném žánru, než jsme u ni zvyklí.

Objeví se totiž po boku neméně slavného Robina Williamse v sitcomu CBS The Crazy Ones. Zde si ex-Buffy zahraje seriálovou dceru bývalé komediální hvězdy, Sydney Roberts, která společně se svým otcem vede reklamní agenturu. Její postava zde zastává funkci rozvojové ředitelky a je popisována jako krásná a silná žena se silnými organizačními schopnostmi. Z popisu to zatím nevypadá nijak extra, toto obsazení ovšem dává naděje na nový úspěšný sitcom. Humor Robina Williamse by totiž mohl televizním divákům sednout a Sarah Michelle Gellar už také párkrát prokázala, že nějaký ten komediální talent ji nechybí. Projekt navíc sepisu tvůrce Ally McBealové či čerstvého Monday Mornings, David E. Kelley, takže tohle by vyjít mohlo. Pořádný nový sitcom bychom už ostatně hodně potřebovali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace