Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Drsný Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
mortal kombat
Mortal Kombat: Legacy II se představuje v první upoutávce. A komorní drama to evidentně nebude 

Herní série Mortal Kombat je klasika a já si moc dobře pamatuju, jak jsem ve třetí třídě kamarádovy jako Sub-Zero ponižujícím způsobem vytrhával páteř z těla, ať se jako Kano snažil, jak chtěl. Zkrátka pohodové dětství a začátek extrémně slavné herní série. Ta se podívala i do kin a první film si drží dodnes svým způsobem kultovní status. Na dvojku se nedalo koukat a na seriály se zapomnělo, ale nedávno se jméno Mortal Kombat úspěšně vrátilo na herní scénu a s ním dorazila i celkem příjemná websérie Mortal Kombat: Legacy.

Že její tvůrce Kevin Tancharoen chystá pokračování, už nějakou dobu víme. Tentokrát se podíváme na samotný turnaj, takže žádné představování postav a podivné experimenty s hnusně kreslenými příběhy. Jen to podstatné, navíc s celkem solidním obsazením. Objeví se béčkový král Casper Van Dien, Mark Dacascos, který za mlada dokázal kopat skoro jako Jet Li, a hlavně se vrátí Cary Tagawa, jenž si v prvním filmu zahrál záporáka Shang Tsunga. První trailer naznačuje, že se dočkáme solidní porce násilí i nějakých těch klasických mortalkombatích chvatů, tak snad to nepodělá střihač a choreograf. Dokud se to bude efektně mlátit, tak scénář nikoho moc zajímat nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace