Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Tři mušketýry?


ikona
Mr. Hlad
musketeers
Slavná dobrodružná klasika se objeví v bedně příští rok. Koho v ní uvidíme? 

Některé příběhy budou filmaře lákat věčně. William Shakespeare by se asi divil, kolikrát se v televizi nebo v kině objevili Romeo a Julie nebo zdeprimovaný Hamlet a podobně na tom bude i Alexandre Dumas. Jeho Tři mušketýři jsou klasika, kterou v televizi vídáme pravidelně a do kin se taky čas od času podívají. Naposledy to s nimi zkusil Paul W. S. Anderson a ukázalo se, že to nebyl zrovna dobrý nápad a krom skvělého obsazení tahle blbina ničím moc nezaujala. A fandové předlohy málem vyšli do ulic. Chuť by jim ráda napravila britská BBC, která chystá na příští rok desetidílný seriál The Musketeers.

A právě začala shánět herce. Žádné velké hvězdy však radši nečekejte. Mladého D’Artagnana si zahraje Luke Pasqualiano z Borgiů nebo Skins a v rolích Athose, Porthose a Aramise se objeví Tom Burke, Howard Charles nebo Santiago Cabrera, toho si možná pamatujete jako malíře-magora z Hrdinů. Po krku jim půjde kardinál Richelieu, jehož ztvární Peter Capaldi. Velká jména to rozhodně nejsou, ale tenhle projekt se bude prodávat přes jiné věci, než jsou herci. Údajně se dočkáme modernějšího a méně tradičního pojetí a každá epizoda bude uzavřená. Ale zároveň se klasicky bude bojovat o čest, lásku a D’Artagnan bude chtít pomstít smrt svého otce. Nic nového, ale vzhledem k obřím vzducholodím v posledním filmu, je to vlastně možná dobře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace