Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Americans: Koukat nebo nekoukat?

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Určitě sledovat! Ta základní myšlenka o dvou agentech, kteří musí předstírat manželství (včetně starosti o potomstvo) tak dlouho, až se sami ztratí v tom ,co je realita a co fasáda je rozehraná výborně. Je pravda, že seriál se zatím soustředil většinu času na tři hlavní postavy, ale to zatím neberu jako negativum.

Nová postava do hry se dá přidat vždycky a nesmíme zapomínat, že tvůrci museli na úvod strávit spoustu času tím, aby americké publikum bylo ochotno fandit ruským špionům a udělat ústřední dvojici lidsky zajímavou. Pokud by se to nepovedlo a publikum by na tu hru nepřistoupilo, seriál by se taky nemusel dočkat pokračování. Naštěstí byla nedávno oznámena druhá řada a tvůrci tak mohou rozehrát pořádné špionážní rodeo.

Dvě věci, které mě na seriálu baví sledovat asi nejvíc:

Zasazením do 80. let se tvůrci zbavili technologických berliček satelitního sledování, odposlechu mobilů, hackování serverů nebo deaktivace bezpečnostníchsystémů. Když špionáž, tak hezky poctivě s magnetofonem, šperhákem, mrtvými schránkami a ručně šifrovanými depešemi.

Téma dopadu práce na rodinu, kdy špionáž hlavní dvojici stmeluje jako rodinu, kdežto agentovi FBI se ta jeho kvůli práci rozpadá. Rád si počkám, kam tuhle linku scénáristé dovedou
9831
Určitě sledovat! Ta základní myšlenka o dvou agentech, kteří musí předstírat manželství (včetně starosti o potomstvo) tak dlouho, až se sami ztratí v tom ,co je realita a co fasáda je rozehraná výborně. Je pravda, že seriál se zatím soustředil většinu času na tři hlavní postavy, ale to zatím neberu jako negativum. Nová postava do hry se dá přidat vždycky a nesmíme zapomínat, že tvůrci museli na úvod strávit spoustu času tím, aby americké publikum bylo ochotno fandit ruským špionům a udělat ústřední dvojici lidsky zajímavou. Pokud by se to nepovedlo a publikum by na tu hru nepřistoupilo, seriál by se taky nemusel dočkat pokračování. Naštěstí byla nedávno oznámena druhá řada a tvůrci tak mohou rozehrát pořádné špionážní rodeo. Dvě věci, které mě na seriálu baví sledovat asi nejvíc: Zasazením do 80. let se tvůrci zbavili technologických berliček satelitního sledování, odposlechu mobilů, hackování serverů nebo deaktivace bezpečnostníchsystémů. Když špionáž, tak hezky poctivě s magnetofonem, šperhákem, mrtvými schránkami a ručně šifrovanými depešemi. Téma dopadu práce na rodinu, kdy špionáž hlavní dvojici stmeluje jako rodinu, kdežto agentovi FBI se ta jeho kvůli práci rozpadá. Rád si počkám, kam tuhle linku scénáristé dovedou
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se