Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Princezna Leia na vás nemá náladu


ikona
Davies182
Hvězdné Carrie Fisher ze Star Wars diagnostikovali nepříjemnou nemoc. A není to sranda!  

Ne zrovna fajn novinka se už několik dní pohupuje na světových vodách internetu. Vyšlo totiž najevo, že prazvláštní taneční epizodka herečky Carrie Fisher (aka princezny Leiy ze Star Wars) na bombastické výletní lodi během pohádkové plavby "Holland America Eurodam cruise" nebyla jen obyčejným opileckým výstřelkem. Naopak. Šestapadesátiletá hrdinka nejepičtějšího vesmírného dobrodružství všech dob je na tom ve skutečnosti o něco hůř, diagnostikovali jí totiž bipolární afektivní poruchu.

Pokud jste teď lidově řečeno vedle, jak ta jedle, tak vězte, že s podobnými psychickými trably se v jejich fiktivních filmových a seriálových životech potýkají například Bradley Cooper (Silver Linings Playbook) či Claire Danes (Homeland). Tahle nemoc svého nositele paralyzuje nepříjemnými změnami chování, a obtěžuje jej velikášskými bludy či nesrozumitelností. V překladu to pak znamená, že se vaše radost může v mžiku proměnit v nezměrnou depku, stáváte se mírně paranoidním anebo myslíte tak rychle, že ani nestačíte dokončovat věty. Tohle si hospitalizovaná princezna Leia nezasloužila, a spousta vesmírných fandů teď jistě trpí s ní. Léčba však v tomhle případě naštěstí není úplnou utopií, a tak doufejme v brzké změny k lepšímu. Do té doby můžeme (ne)vesele spekulovat nad tím, zda li i samotné Carrie časem J.J. Abrams nabídne cameo v jeho chystané sedmé epizodě...

P.S. Kdyby vás náhodou zajímalo, proč se nickname autora článku pyšní číslovkou 182, tak teď je ta pravá chvíle to zjistit!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace