Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mila Kunis mává Hollywoodu!


ikona
Davies182
Zbožňovaná ukrajinská rodačka se rozpovídala o konci své kariéry. Proč sní o hereckém důchodu?  

Jednoduše píšete a najednou se ozve rána. Nebo rovnou několik. To nám takhle zase jednoho krásného dne v redakci u internetu omdleli hned čtyři kolegové z pěti. Magazín Marie Claire U.K. totiž pro svůj nedávný rozhovor ulovil právě sličnou Milu Kunis, která se v něm neváhala rozpovídat o jejím plánovaném seknutí s herectvím. A bude to možná mnohem dříve, než byste si mysleli! Jakýpak má asi na tmavovlasý sex symbol s evropskými kořeny vliv její domnělý přítel Ashton Kutcher?

Veliký. Dle vyjádření kouzelné Theodory z Mocného vládce Oz prý nemá nikdo příliš počítat s tím, že by si herečka na rok 2014 naplánovala další kvanta hollywoodských projektů. Už teď má údajně problémy zvládat tři filmové kousky ročně - prostě je to hrozná fuška! Mila sice neutnula své budoucí zářezy jako Blood Ties (s Clive Owenem) či The Angriest Man in Brooklyn, kde se mihne vedle Petera Dinklage nebo Robina Williamse, a momentálně navíc opět natáčí s Jamesem Francem Haggisovo (Sherlock) The Third Person… Ale co potom? Nadešel prý čas se usadit. A začít makat z domova! Ach jo. Upřímně už nás tyhle hvězdné bulvární výkřiky do tmy moc nebaví, a pokud bychom je opravdu měli brát vážně, četli byste tu každý týden třeba o tom, jak končí George Clooney nebo že se Clint Eastwood "konečně odporoučel" do důchodu. Sličná Kunis by nicméně ráda přičichla k produkování, takže kojení během vysedávání u domácího PC vidí v tomhle případě asi celkem reálně a bezproblémově: "Popravdě si nemyslím, že chci točit celý život. Ráda bych si časem odpočinula a založila rodinu." Kutchere, začínáme tě fakt nenávidět!

Ale maminka to nejspíš bude hezká, ne že ne...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace