Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, thaibox a vúdú


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se kastruje medvěd? Co dělá Václav Fischer? A kam za rituály vúdú? 

V úvodu Všechnopárty Karel Šíp zavzpomínal na návštěvu Marka Ždánského, dlouholetého ošetřovatele goril v Zoo Praha. Velký ohlas, který ten host měl, vnukl tvůrcům talk show představu, že zvířátka jsou opravdu vděčné téma (duh).

Takže prvním hostem byl veterinář MVDr. Jan Herčík. Zjistili jsem, jak správně zavádět psovi teploměr, zdali funguje psycholog psů a jak probíhá kastrace medvědů. Vůbec těch historek má Jan Herčík tolik, že by mohl mít vlastní pořad. To se ale asi nestane, tak je alespoň vydává knižně.

Dalším hostem byla herečka a tanečnice Tereza Pokorná-Herz. Vystudovaná baletka zavzpomínala na svého bývalého manžela Juraje Herze, na emigraci do Německa a na svou hereckou kariéru. Tohle byl opět jeden z těch zbytečných rozhovorů, naštěstí však netrval příliš dlouho.

Nebyl by to Karel Šíp, aby si do Všechnopárty jednou za čas nepozval nějakého toho sportovce. Tentokrát to byl thaiboxer Pavel Hakim Majer. V podstatě rozebrali základy thaiboxu, kopy a pravidla, Majerův nejlepší a nejhorší zápas a Šíp dostal rychlou lekci sebeobrany.

Už to vypadalo, že Jan Kraus nechá v úvodu politiku politikou a bude se věnovat hovězímu a konině, nakonec však, jako obvykle, neodolal a popsal, jak to je s hromadnými nábory do ODS a jak probíhají zastupitelská setkání.

Prvního hosta vyhrabali kdoví odkud, protože Václav Fischer po konci své cestovky zmizel a dlouho o něm nebylo ani vidu ani slechu. Vrátili se ke kauze Fischerových letadel, která se táhne už několik let. Vyslechli jsme si, jak hrozné bylo stěhovat se z vily do bytu a jak těžké byly podnikatelské začátky v Berlíně.

Druhým hostem byla herečka Jana Boušková, která se poměrně detailně rozpovídala o vědecké disciplíně nazvané kineziologie. A ve druhé části rozhovoru se věnovali hlavně vztahu Bouškové s Václavem Vydrou.

Jako poslední přišel psychiatr Martin Jarolímek, specialista na schizofrenii. Zpočátku se ale spíš věnovali rituálu vúdú, kterým si Jarolímek prošel v Beninu, ukázal hůl masajského náčelníka s českými korálky a popsal, jak dva roky žil v Keni, kde působil jako praktický lékař a zubař a jaké problémy tam měl se ženami.

Ve více méně vyrovnaném duelu late night shows měla tentokrát mírně navrch Všechnopárty. Sice si opět neodpustila zbytečného a nudného hosta, ale veterinář Herčík s thaiboxerem Hakimem pobavili. Je sice hezké, že se Jan Kraus snaží ukazovat všemožné nespravedlnosti, které se v tomto státě dějí, ale myslím, že Václav Fischer už moc lidí nezajímá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace