Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: V zemi Hobita


ikona
Anarvin
Jak moc bolí přetržená achilovka? A dokáže vyděsit kostra opeřence?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone  

Amazing Race S22E03

Z tropického Bora Bora se soutěžící tentokrát museli přesunout do Philova rodného města Christchurch na Novém Zélandu. Byť se některé týmy stihly dostat na palubu prvního letu, jejich snaha ve výsledku přišla vniveč, protože letiště Papeete na Tahiti, odkud měli pokračovat, bylo kompletně uzavřené a všichni soutěžící se opětovně sešli na jednom místě. Bojovníci Dave a Connor - oba vyhráli svůj boj s rakovinou - využili chvíle a vydali se k tamnímu lékaři, aby zjistili rozsah Daveova zranění. A jejich nejhorší obavy se potvrdili. Dave si skutečně přetrhl achilovku a spolu s ní i několik další svalů. Přesto se nevzdává a s berlemi vyráží vstříc novozélandskému dobrodružství.

Jessica s Johnem dodrželi svou úmluvu a věnovali druhý express pass právě Connorovi s Davem, pro něž se stal skutečně důležitým nástrojem a protože jejich budoucnost v závodě je nejasná, rozhodli se jej využít hned při následném de-touru. Kvůli Daveově zranění nemohli závodit v upravených vintage kárách a výlov horských ryb mohl zabrat celé odpoledne. Zatímco zbylé týmy se za volantem snažili zdolat stanovený čas a redneck dvojice Wynona s Chuckem zužitkovávala své rybářské zkušenosti, odhodlaný otec se synem zápasili s neskutečně zábavným road-blockem, populárním novozélandským Shemozzle závodem. Do finále tak dorazili jako první, ale sotva jim Phil oznámil pořadí, předal jim další žlutou obálku. Třetí etapa pokračuje. Pokračování příště. (Jan_G)

Survivor S26E04

Vzhledem k tomu, co ukázala upoutávka na epizodu příští, bylo zajímavé vidět, jak to v kmeni Favoritů pomalu začíná bublat mezi Brandonem a Filipem. Dále jsme u Favoritů potkali místního domorodce, jehož vědomosti veteráni vyhráli jako odměnu, jinak se ale epizoda soustředila opět především na kmen Fanoušků. Po prohrané soutěži o odměnu začal už zase bláznit Shamar, kterého všechno bolelo a nechal se obskakovat jako princ.

Nakonec si ve vši šikovnosti zadřel písek do oka takovým způsobem, že se musel nechat evakuovat, pokud nechtěl přijít o zrak. A oranžoví následně bez svého siláka prohráli i soutěž o imunitu. Už už to vypadalo, že se dominantní koalice bude snažit vyloučit opět Reynolda nebo Eddieho, nicméně nakonec Reynold pouze přišel o svou tajnou imunitu a kmen nečekaně vyloučil slaboučkou Lauru. (Anarvin)

Stranded S01E02

Nová krev a nové strašidelné místo. Odlišná trojice přátel vyjíždí do vystěhovaného viktoriánského sídla Seaview Terrace v Newportu, aby tu strávila pět hrůzostrašný dní a vypátrala obávané entity, jejichž duše jsou svázány s místem. Stavitel působivé residence a někdejší výrobce whiskey, Edson Bradley, údajně i po své smrti obývá sklepní prostory svého domu a jeho manželka, která zemřela nedlouho po dostavbě, se potuluje po horních patrech, hraje na své oblíbené varhany a otravuje vandráky, co se zatoulají na pozemek.

Byť jsou noví protagonisti mnohem sympatičtější než ti předchozí, veškerá ostatní negativa přetrvávají. Místo strašení se dostavuje úmorná nuda a tím skutečně nejhrůznějším momentem je objev kostry ptáka ve sklepních útrobách, což o seriálu ledasco vypovídá. Dobrých dvacet minut se jen řeší, jak strašidelné bylo záhadné převrácení skleněné lahve ve tmě a zbývajících dvacet minut vyšetřovatelé jen hekají otravné „creepy, spooky, weird“ v každé druhé větě. A když už se konečně rozezní obávané varhany, které jsou creepy, spooky, weird, s divákem to ani nehne. Pokud si teda chcete pustit něco strašidelného, ale náhodou byste se báli, že se u toho můžete i bát, pak je pro vás Stranded ta pravá volba. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace