Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, rváč Mareš a astrologie


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak je to se jmény na Islandu? S kým se popral Leoš Mareš? A jak vychovát děti podle znamení? 

Jako už obvykle patřil úvod Všechnopárty vtipu. Tentokrát v něm figuroval profesionálně zdeformovaný šachista. Zda se podobné problémy vyskytují i u jiných sportovců, jsme se dozvěděli od prvního hosta.

Tím byl triatlonista Filip Ospalý. Jednak jsme se dozvěděli, co je to vlastně za sport, čím vším si musí triatlonisté projít a jak náročné jsou jednotlivé disciplíny. Zároveň Filip Ospalý prozradil, jak trénuje, jakou vystudoval vysokou školu a zdali si stihl také zařídit rodinu.

Jako druhá přišla spisovatelka Jana Šrámková. Prohlédli jsme si její tetování, rozebrali jsme si název její první knihy, za kterou obdržela Cenu Jiřího Ortena. Něco víc jsme se dozvěděli i o její druhé knize Putování žabáka Filemona a o chystaném titulu Zázemí. A pokud vás někdy zajímalo, proč na Isladu nemají normální příjmení, Jana Šrámková vám to vysvětlí.

Posledním hostem byl herec Jaromír Nosek v poslední době známý hlavně ze seriálu Vyprávěj. Prozradil nám, jak se dostal k herectví a jakými rolemi si během své kariéry prošel. Odmítl, že by měl kdy účinkovat v nějaké nekonečném seriál a na závěr nalákal na pár svých současných projektů.

Po dlouhé době se Jan Kraus v úvodu nevěnoval politice a přiblížil nám své peripetie se změnou hesla k jedněm nejmenovaným stránkám. Rubrika „Stalo se“ tentokrát nepřinesla nic zajímavého. Pouze Johnovy snahy vrátit se k novinařině, Klausova komedie s medailemi a utahování opasků ve Vatikánu.

Na řadu pak už přišel první host a tím byl moderátor Leoš Mareš. Ten na začátek vysvětlil, jak to bylo s jeho nedávnou rvačkou v baru a co vlastně šlo. Poté už byla řeč o Marešových projektech, zmínil svůj vztah k Superstar, kterou letos nemoderuje, chybět nemohla ani jeho známá Ranní show na Evropě 2 a jak ho baví už 15 let vstávat v pět ráno.

Druhým hostem byla někdejší dětská herečka Michaela Kudláčková. Jestli vám je cizí astrologie a podobné pavědy, tohle nebude rozhovor pro vás. Kraus se zajímal o její knihu Jak vychovávat děti podle znamení. Daleko zajímavější však byla zmínka o jejím zajímavém datu narození. Úplně nejzábavnější byl výčet jejích a Krausových dětí.

Poslední host byl z toho trochu netradičního soudku. Helena Šulíková se živí balzamováním zesnulých. Prozradila, kdy se balzamování používá, kolik stojí a jak dlouho se tělo připravuje.

Všechnopárty na tom tentokrát nebyla vůbec špatně, žádný výrazný rozhovor se sice nekonal, ale úplná nuda to taky nebyla. Show Jana Krause měla ovšem opět navrch. Leoš Mareš a Michaela Kudláčková skvěle pobavili a Jan Kraus znovu ukázal, co umí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace