Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock se vrací


ikona
Spooner
sherlock
Natáčení třetí řady britské pecky se konečně blíží. Na koho se v ní můžeme těšit? 

Už je to déle než rok, co nám BBC a scénáristické duo Moffat/Gattis dokázalo, že jejich Sherlock patří mezi nejhravější a nejzábavnější seriály současnosti. Vysoké kvality velebeného projektu pak Britům musí závidět snad celá americká produkce, o rutinním Elementary nemluvě. Už je to ale opravdu dlouho, co nás konec druhé série řadou překvapení zvedl ze židle a fanoušci (a že jich za těch pár let už je opravdu dost) logicky volají po nové sérii. S další várkou novodobých dobrodružství Sherlocka Holmese to ovšem není tak jednoduché. Z Benedicta Cumberbatche a Martina Freemana se díky úspěchu seriálu stihly stát obletovaná herecká jména, která jdou z projektu do projektu a najít volná místa v jejich diáři bylo čím dál těžší a těžší. Jenže když se chce, tak všechno a po velkém tvůrčím úsilí se třetí série konečně začne točit!

Benedict Cumberbatch má totiž po vesmírném šikanování kapitána Kirka se Spockem volno a společně se svým parťákem mají pauzu také od věčného putování po Středozemi, takže kamery třetí řady Sherlocka se oficiálně rozjíždějí již příští týden. Fanoušci ostrovní pecky tak už mohou pomalu otvírat šampaňské a těšit se na přelom tohoto roku, kdy se nová dobrodružství z Baker Street nejspíše dočkají premiéry. Úplně jednoduché to ovšem tentokrát nebude. Díky vytížení obou herců se totiž bude natáčet tak trochu na etapy. Po dokončení prvních dvou dílů tak čeká štáb několikaměsíční pauza a kamery se opět zapnou na konci léta. Mnohem větší změna však nastává za kamerou. Tam se bohužel již neposadí jeden z hlavních tahounů série, režisér Paul McGuigan, jenž natočil rovnou čtyři výtečné epizody. Jeho místo tak zabere ne příliš známý Jeremy Lovering a režisér nedávného Ripper Street, Colm McCarthy. Tak snad nebude tato režisérská změna příliš bolet a Sherlock nás ve své třetí, a podle některých indicií možná poslední, řadě opět nadchne.

Update: Tak podle samotného Cumberbatche bychom se i té čtvrté sezóny měli dočkat!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace