Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fandové si zaplatili Veronicu Mars


ikona
Spooner
mars
Slavný seriál s Kristen Bell se překvapivě dočká svého vlastního filmu. Jak k tomu došlo? 

Veronica Mars byl ještě před pár lety celkem úspěšný teenagerovský hit, který hodně často rotoval také po českých televizích. Celkem šikovné propojení teen seriálu s kriminálními prvky oslovilo nejen puberťáky a z Kristen Bell se díky titulní roli stala poměrně úspěšná hvězdička. Jenže ani to nestačilo a seriál byl kvůli klesající sledovanosti po třech sériích zrušen. Fanoušci se samozřejmě bouřili a dožadovali se alespoň filmového pokračování své mladistvé modly, s čímž souhlasil i tvůrce Rob Thomas a herecké osazenstvo. U Warner Bros však smetli toto naivní přání nepřekvapivě ze stolu a odklepnutí filmu se zdálo být nepředstavitelnou fantazií. Tedy až doteď. Očekávaného snímku se nakonec dočkáme a povedlo se to značně netradičním a možná i dosti revolučním způsobem.

Rob Thomas a Kristen Bell si totiž před nějakou dobou sedli s kravaťáky z Warner Bros a ti jim dali k vysněnému projektu překvapivě zelenou, ovšem jen za předpokladu, že tvůrci pro pokračování svého dítka seženou nejméně 2 miliony dollarů. Nemožné říkáte si? Ale kdepak. Thomas totiž přišel s vyčůraným nápadem a přes stránku Kickstarter, jenž proslula nastartováním několika zajímavých projektů, se rozhodl oslovit samotné fanoušky, aby na svůj vymodlený snímek také přispěli. A ač se to možná některým může v dnešní době zdát malinko naivní, tak Thomasův dopis a jedno roztomilé video herců stačilo a fandové se opravdu ozvali. Magická hranice dvou mega tak byla pokořena již za pouhých deset hodin! Což je rychlost, v kterou asi nedoufali ani ti největší optimisté a peníze navíc stále přibývají. Filmové dobrodružství mladého sexy soukromého očka už je tak de facto odklepnuto a my se můžeme na návrat Veronicy Mars těšit v průběhu příštího roku. Celá událost navíc hezky ukazuje, že i věrní fanoušci se někdy mohou dočkat svých vysněných přání a mrtvý kult tak opět vzkřísit. My už si teď jen můžeme tipovat, jaký další zrušený seriál svoji cestu na filmová plátna zkusí stejným způsobem. Televizním tvůrcům se totiž nyní díky Kickstarteru otevřeli celkem slušné možnosti.

Těšíte se na filmovou Veronicu Mars? A jaký další seriál byste rádi touto cestou viděli ve svých kinech?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace