Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hitler papežem


ikona
Spooner
vatican
Také v televizi budeme mít nového papeže. 

O volbě nového papeže se toho tento týden nakecalo už dost a informacím o čerstvém pánovi Vatikánu byste utekli možná tak někde v jeskyni. Argentinec František však není jediný papež, který byl zvolen. Obsazení hlavy církve jsme se totiž dočkali také v novém seriálu z produkce Ridley Scotta, The Vatican. Série se bude zabývat hlavně vztahy, rivalitou, intrikami a různými politickými čachry v samotném srdci moderní katolické církve. Zkrátka nic, co by si nová hlava církve pouštěla před spaním. Nyní tedy konečně známe představitele onoho seriálového papeže a ani z něj nebudou kardinálové skákat do stropu.

Fiktivního papeže s přízviskem Sixtus VI si totiž zahraje švýcarská legenda Bruno Ganz, v současné době známý zejména díky jeho bezchybnému ztvárnění Adolfa Hitlera v Pádu třetí říše, jehož se na youtube asi už nikdy nezbavíme. Kdejaký cynik se teďka možná tetelí blahem a vymýšlí povedené vtípky, to ale nic nemění na tom, že v podání tohoto hereckého matadora se špatného výkonu rozhodně bát nemusíme. Bruno Ganz tak doplňuje již hodně zajímavé obsazení, ve kterém se dočkáme třeba seriálového veterána Kylea Chandlera, Anny Friel z Bathory nebo Sebastiana Kocha z české kriminálky Ve stínu a páté Smrtonostné pasti. Ambiciózní seriál je zkrátka v těch správných producentských i hereckých rukách a tahle obžaloba současné katolické církve se bude hezky vyjímat vedle dalšího hitu kabelovky Showtime, historických Borgiů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace