Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jarně rozkvetlá Partička


ikona
Davies182
partičkasokol
Po několika reprízách se konečně vracíme s reporty čerstvých dílů oblíbené show!  

Výběr toho nejlepšího z Prima family aneb pravá televizní legrace je zpět! Od naší poslední článkové nálože v podobě souhrnů třeskuté Partičky uplynulo již více než čtvrt roku. Primácké vedení si totiž po premiérové Silvestrovské epizodě ráčilo trochu dáchnout, a divákovi nezbylo, než se prokousávat opakujícími se reprízami. To vše ale koncem února skončilo. Oblíbené improvizující kvarteto se vrací na scénu - stojí jeho návrat za to?

Silvestrovský speciál - 2013

Koncem roku k nám v podobě prvního hosta zavítala Lucie Bílá (opět) jako SLEPÁ BÁBA. Osobnost hádal Geňa, za Lucku odpovídal Suchánek. Dozvěděli jsme se třeba, že zpěvačka touží po vlastním náklaďáku a ke konci došlo i na dojemné objímání v poněkud sexuálním duchu. V následujících RUKOU promlouval Ondra Sokol skrze končetiny kouzelníka Miloše Malého. Kdo mohl vědět, že bude chtít populárního herce oběsit! V INTERVIEW zpovídal Igor Chmela Karla Gotta (Lucka, Michal), přičemž vše občas spolehlivě zabíjel zpěvaččin skřípavý smích a teatrální gestikulace. Zjistili jsme například, že se Kája rád svléká před obecentsvem. Přizvání k PŘEKLADU přijala černoška Pavlína z odlehlého koutu Afriky. Disciplína byla plná rozpaků a ne moc dobře skrývaných urážek (Genzer). Příště poprosíme o něco méně trapnosti. SOUBOJI CHOREOGRAFIÍ kraloval Chmela a jeho kreace, kdo jiný? I profesionální tanečnice koukaly! Na LOS ROTOPEDOS a Troubu Lucie Bílé bysme nejraději zapoměli - zapomenutý text zachránilo až další Igorovo sólo. Přichází NESPOKOJENÝ REŽISÉR a Pavlína. Ta je bohužel hrozivě nepřirozená a očividně nesvá, a tak i když Sokol bravurně předvádí lámavou angličtinu, parodie opovážlivě drhne. Ještě, že jsou tu ŠVIHLÉ RUCE a zábavná kuchyňská válka dvou kuchtíků. Groteska, jak má být!

58. díl - 2013/02/25

Ze začátku epizody se nám představí Marián Čurko jako Lenin, a vzhůru na REKLAMACI. Za Richardem přišel Suchánek reklamovat krevetu. Jeho rodina doma ubohé jídlo strkala do zásuvky a dělala si z něj vložky, o salvy smíchu se pak zaručeně postará i rozbor života v moři. Tohle můžem. Také v PÁR SLOVECH se klukům improvizace povedla na jedničku s hvězdičkou. Na tohle vyšetřování vraždy jen tak nezapomeneme. Další SPRÁVNĚ NESPRÁVNĚ diváky uvedlo do problematiky modelingu. Dočkali jsme se anorektických, zvracejících modelek na koksu a překvapivě také natáčení porna. POSLEDNÍ PÍSMENO všem značně ztěžoval Geňa, když končil souvětí samohláskami, a v DUETU se skládala píseň oděvní návrhářce Františce. Refrény jako "konec pohody, tričko bez podprdy" kupodivu dokázaly pobavit. Za osmapadesátý díl určitě palec nahoru.

59. díl - 2013/03/04

Hned v úvodní ČELOVCE Richard vyzradil, že pokud se nešetří alkoholem, někdo z Partičky po nocích očividně rád pobíhá v rouše Adamově po hotelích. Herci se vzájemně snažili uhodnout Janžurovou (Chmela) a Borata, přičemž Geňa vše znovu roztomile kazil. Když dva hrobníci v DABINGU kopou hrob a jeden z nich má nakažlivé záchvaty kašle, nevěstí to nic dobrého. Přesvědčte se sami! Během následujících PÁR SLOV došlo na zmatečnou transplantaci srdce, nejvíce pak rozesmívala Ríšova sestřička, která si musela vystačit s pěti slůvky. Suchoš na druhou stranu operuje s jednoduchým "ano", a lidé se baví. Po JEDNOM SLOVĚ se s jedním z diváků nejspíše rozejde přítelkyně: kvarteto tu totiž oživilo příběh o dívčiných nevalných kulinářských schopnostech. Šlo to i lépe. PRO NESLYŠÍCÍ navštívil odborník na požáry. Gestikuloval Sokol a nutno podotknout, že Ondrova kreativita nezná mezí. Uzavíralo se s jazzovým koncem světa v podání LOS ROTOPEDOS.

60. díl - 2013/03/11

Jsme v první polovině března a přicházejí deratizéři. Právě ti se v pouhých DVOU VĚTÁCH  snažili vybíravým způsobem zbavit otravných krys, vše dirigoval šéf Geňa. To už se ale vrací oblíbený televizní DABING Pobřežní hlídky. Jak to vypadá, když má Mitch místo ruky jitrnici nebo se dá na víru, zjistíte právě zde. CHARAKTERY V OBÁLCE představily zpívajícího King Konga (Suchánek), Michaela Jacksona (Chmela) a zamilovaného řidiče tramvaje (Genzer). Kluci trápili hádajícího Sokola poměrně dlouho, došlo tedy i na zívání nudou. V BRECHTOVĚ DIVADLE si to rozdali Obama s Romneyem a my zjistili, že prezidentování za mořem není vůbec žádná legrace. Že si Obama holí nohy asi také tušili jen ti největší šťouralové... A jde se natáčet: konkrétně Diskopříběh ve hře NESPOKOJENÝ REŽISÉR, kde se improvizace přetavila spíše v různé skopičiny bez důvtipu. Kulatá epizoda Partičky se tak celkově příliš nepovedla...

61. díl - 2013/03/18

Není však důvod k obavám, jelikož reputace došla vzkříšení hned v následující epizodě. ZDVOJENÉ ALTER EGO se v ní v úvodu vrátilo ve velkém stylu, kluci zinscenovali scénku v letadle s tajným teroristou Genzerem. Suchánek se ze všeho téměř pozvracel! V TISKOVCE přijal pozvánku do studia Suchoš aka Rytmus, již po několika málo minutách ale vytírá všem v divadle zrak, když osobnost uhádne. Ríša se z šoku nemůže vzpamatovat, a čichá spiknutí. Bravo! VĚTY NA ZEMI divákům nabídly dva vášnivé botaniky. Když vám scénář vkládá do úst nesmyslné věty, je o legraci postaráno. Opět NESPOKOJENÝ REŽISÉR a opět Jan Hus, kterého jsme v show již několikrát měli. Tentokrát si jej ovšem střihl samotný Dangl, načež se musel naučit mluvit plynně česky. Tohle má grády! Ve ZVUKOVÝCH EFEKTECH dva z diváků prděli, kníkali a hekali do mikrofonu, díky čemuž se prohlídka hotelu zvrhla i v lamentování nad zdechlou sojkou, co štěbetá morseovku. A nakonec? Nic moc skotačení v SOUBOJI CHOREOGRAFIÍ.

Inu, Partičce se většinou dále daří perfektně bavit. Závěrem však nyní nezbývá, než si oprávněně postěžovat na šílené kvantum dodatečných reklam na "Prima play" portálu. Bývaly to dva bloky po úvodních sedmi minutách, dnes to jsou tři reklamy vždy po deseti minutách. Komerce vládne! Partičku na netu tedy moc nebrat - spíše v té bedně. Tak na viděnou u dalšího reportu!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace