Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Dexter se vrací


ikona
Spooner
trailery
Oblíbený sériový vrah se připomíná v prvním teaseru. 

Uplynulé dva týdny toho do trailerové dění přinesly docela dost. Nebudeme to tedy nějak zbytečně okecávat a ihned si ty nejdůležitější upoutávky, teasery či spoty představíme.

Dexter Season 8
A nezačneme nikým menším, než naší oblíbenou laboratorní krysou z Miami. Dexter se totiž letos nezvykle vrátí již na konci června a dost možná i naposledy, takže rozhodně není od věci propagovat Dexterův návrat již teď. Dočkali jsme se tedy nicneříkajícího teaseru, který pochopitelně neukáže nic z nadcházejících eskapád ve slunném Miami, ale za to nám v celkem hezkém ohlédnutí ukáže, kdo všechno už kvůli Dexterovi skončil pod drnem. Slušný začátek kampaně.

Mad Men Season 6
Don Draper a spol. se nám v krátkém teaseru představili již posledně, prvních záběrů z nové sezóny jsme se dočkali až v této upoutávce, která nám vtipně ukazuje, že žádné velké štěstí dámy a pány od reklamní agentury Sterling Cooper nečeká. Tady se bude totiž ve velkém chlastat vždycky.

The Borgias Season 3
K nedávné volbě papeže museli samozřejmě svou provokativní špetkou do mlýna přijít také tvůrci historického fláku. Ti nám v novém spotu připomínají, že jednu ideální hlavu církve už v bedně máme.  Originální, vtipná a hlavně hodně povedená ukázka.

Continuum Season 2
Pro proklatě sexy Rachel Nichols už můžete pár dní hlasovat v nařachané Bitvě buchet, za pár dní se ovšem vrátí jako policistka cestující časem, Kiera Cameron. První série sci-fi detektivky nás docela bavila, takže se na nadcházející řadu po tomto efektivním teaseru vlastně i těšíme.

Veep Season 2
Komediální seriál z produkce HBO, Viceprezident(ka), nás sice loni dvakrát nepobavil, nějaké ty prestižní nominace ale politická satira přece jen pobrala. Není proto divu, že druhá sezóna již klepe na dveře. A vypadá to, že bude nejspíš úplně stejná, jako ta první. Takže nezájem.

Family Tree
Na HBO se nás však naštěstí budou snažit pobavit i něčím jiným, než jen fórky okolo jedné političky. Se svým novým komediálním seriálem totiž přijde také bývalý ajťák Chris O´Dowd. Ten si v nové řachandě zahraje pětatřicetiletého chlápka, jenž je najednou svobodný a bez práce a rozhodne se tak hledat kořeny své malinko ujeté rodinky.

Doctor Who Season 7
Po pauze se s druhou půlkou sedmé řady vrátí také populární britská kultovka. Člověku, kterému jsou tyto příběhy cestovatele časem celkem šumák, nová upoutávka sice nic neřekne. Fandové ale jistě slintají blahem.

Banshee Season 2
A na závěr si dáme první teaser na novou řadu námi vychvalované pecky Banshee. Prví série sice skončila před pár dny, takže se žádných nových záběrů pochopitelně nedočkáme. Jako minilákadlo na příští rok s ohlédnutím na staré známé to ovšem funguje víc než dobře. Těšíme se totiž již teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace