Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Ukázky ze Hry o trůny


ikona
Spooner
hra
Očekávaný seriál láká v nových ukázkách. 

Tak už jenom týden. Už jen jedno otočení kalendáře nám totiž zbývá do začátku jednoho z nejočekávanějších seriálů roku, Hry o trůny. Na HBO si ale stále myslí, že těch fotek, spotů a epických trailerů nevypustili dost, a tak na temnou fantasy G. R. R. Martina lákají i ve třech šťavnatých ukázkách.

A nové sneak peeky ukazují přesně to, co bychom od této seriálové špičky čekali. V první ochutnávce se tedy dočkáme již tradiční slovní výměny mezi Tyrionem a Cersei, jejichž vztah bude ještě vyhrocenější, než kdykoliv dřív.  V druhé ukázce se nám za zvuků neselhávající epické hudby proletí samotný drak a půvabná Daenerys naznačí, kam její letošní seriálové cesty povedou. No a do třetice se nám připomene Jamie s Brienne, jejichž nebezpečné putování by mělo patřit mezi vrcholy celé série. Vypadá to zkrátka přesně tak, jak bychom čekali. Výborně. Ten týden už to snad bez draků, chladné Zdi a hláškujícího Tyriona vydržíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace