Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ježíš ovládne televizi


ikona
Spooner
bible
Bible se v bedně jen tak nezbavíme. Jaký další boží projekt nás čeká? 

Nenápadné kabelovce History Channel se daří. Ještě před pár lety byla tato stanice symbolem dokumentů, které jste si zapnuli maximálně při nedělním nicnedělání. Jenže stačí pár seriálových úspěchů a televize je najednou v úplně jiné pozici. Minisérie Hatfieldovi a McCoyovi trhala rekordy a drsní Vikingové si také zatím vedou více než dobře. Největší radost však zdejším hlavounům dělá ambiciózní minisérie The Bible. Jejich nová adaptace nejčtenější bichle světa totiž nalákala ve svém prvním díle k obrazovkám přes úctyhodných třináct milionů diváků a i další epizody se zatím drží nad deseti mega. Ježíšek a spol. zkrátka budou táhnout vždycky a není tedy divu, že se náboženských témat v bedně jen tak nezbavíme.

Ve fázi příprav se už totiž nějaký ten pátek nachází další ambiciózní projekt Jesus of Nazareth a doufám, že vám nemusím vykládat, o čem že příběh nejslavnějšího tesaře bude. Tvůrci navíc již teď neskrývají své nemalé ambice. Celá šestidílná série by tak měla spolknout slušných dvacet milionů dollarů a producent Brad Krevoy si dělá zálusk i na nějaké ty známé herecké tváře. Co na tom, že si minisérii zatím neobjednala žádná televizní stanice. Tvůrci věří, že to se každým dnem změní, jelikož o biblické příběhy je evidentně stále hlad. A my jim můžeme jenom dát za pravdu, protože obrovský úspěch The Bible opravdu zapříčinil šeptandu o několika dalších potenciálních projektech. Do Nového zákona tak budeme nejspíš nahlížet čím dál častěji.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace