Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nebezpečný hotel Sama Mendese


ikona
Spooner
sam mendes
Režisér nejnovější bondovky či Americké krásy se chystá do bedny. Na co se můžeme těšit? 

Věhlasný režisér Sam Mendes se může v posledních měsících doslova tetelit blahem, protože za bondovku Skyfall sklízí všude zasloužené ovace.  Respektovaný tvůrce sice točí jeden nadprůměrný kousek za druhým, ovšem když s nějakým filmem překonáte magickou hranici miliardy dollarů, tak to je teprve ten pravý úspěch. Mendes se tak nyní může v nabídkách přehrabovat, producenti agenta s povolením zabíjet se ho snaží překecat k dalšímu dílu, jenže on se místo toho rozhodl zaskočit do televize. O jeho plánované seriálové spolupráci se scénáristou posledních bondovek, Johnem Loganem, jsme vás už informovali. Nepůjde však o jeho jediný televizní projekt, jenž na nás v následujících měsících chystá.

Pro čím dál zajímavější kabelovku FX plánuje nový seriál Grand Hotel a ani zde nebude o napětí nouze. V tomhle hotelu totiž nebude hlavním problémem nevyměněné povlečení či špinavý ručník v koupelně. Tento luxusní pařížský hotel se tak stane terčem nebezpečných teroristů a z turistického ráje se rázem stane pekelná past.  Napínavý thriller sepíše Richard McBrien, který má na kontě také pár dílů výtečného Wallandera. Sam Mendes se pak ujme produkce celého projektu, a kdo ví, třeba si natočí i pilot. Je ale dobré vědět, že s výtečným režisérem, jenž zatím naštěstí nepoznal pojem špatný film, můžeme počítat i na televizní obrazovce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace