Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Gangy New Yorku


ikona
Spooner
gangy
Historický flák Martina Scorceseho se vrátí do bedny. 

Monumentální pohled do historie od Martina Scorseseho, Gangy New Yorku, asi většina z vás viděla.  Režisérský mág nám zde předvedl, že žít v devatenáctém století v městě, které nikdy nespí, mohlo být docela o hubu. Leonardo DiCaprio se od té doby stal režisérovým dvorním hercem a Daniel Day-Lewis zase jednou přesvědčil, že je opravdu herecký chameleon. Gangy New Yorku jsou prostě jeden z mnoha mistrových nadprůměrných filmů a Martin Scorsese si teď navíc usmyslel, že o tomto krvavém období americké historie je ještě sakra co vyprávět.

Věhlasný tvůrce totiž momentálně chystá se společností Miramax televizní verzi svého historického opusu. Seriál by se ovšem nevěnoval pouze brutálním střetům gangů v New Yorku, ale podíváme se také do jiných měst, například do Chicaga nebo New Orleans.  No jestli to dopadne stejně výtečně jako Scorseseho předchozí seriálový počin, Impérium – Mafie v Atlantic City, tak se máme opravdu na co těšit. Jak totiž samotná filmová legenda říká, tato doba americké historie totiž nabízí tolik zajímavých a poutavých příběhů, které se nevešly celovečerního filmu, a byla bych škoda jich nevyužít. Tak snad se projektu co nejdříve ujme nějaká kabelovka a my se do devatenáctého století vrátíme co nejdříve.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace