Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmová nabídka České televize


ikona
Spooner
ct
Jaké televizní filmy chystá naše veřejnoprávní televize na příští rok? 

Že má Česká televize na příští rok velké seriálové plány, už od nás víte. Naše veřejnoprávní stanice ovšem nežije jen ze seriálů a svoji domácí tvorbu hodně posiluje také televizními filmy. A není tedy žádným překvapením, že bude v tomto trendu pokračovat i příští rok. Ve svých chystaných projektech se pak Jednička zaměří hlavně na starý a bohužel ne zas tak dobrý časy. Na co konkrétně se můžeme těšit?

Osmy – Televizní komedie z pera Marka Epsteina a režiséra Jiřího Stracha, kteří už jsou spolu podepsáni například pod pohádkou Šťastný smolař. Jejich nový projekt bude vyprávět o úředníkovi (Ivan Trojan), jenž omylem podepíše Chartu 77 a stane se tak pro ostatní hrdinou.

Piknik – Film od tvůrců Zdivočelé země, v němž se sejde osm bývalých politických vězňů, aby pokecali o starých časech a dozvěděli se řadu šokujících odhalení. V hlavních rolích se představí například Petr Kostka, Luděk Munzar nebo Jan Tříska.

Na druhý pohled – Televizní drama bude pojednávat o dvou bratrech, z nichž jeden byl odsouzen za vraždu a nyní se vrací z vězení. Hlavní role ztvární David Matásek a Tomáš Dastlík. Režie se ujme Petr Nikolaev.

Poslední cyklista – Dvoudílný film a další ne příliš veselý pohled do minulosti nám přinese Tomáš Töpfer, nezvykle z pozice scénáristy. Snímek bude vyprávět o židovských manželech, kteří v roce 1933 adoptovali dítě z křesťanského sirotčince.

Křesadlo – Pohádková komedie od režiséra Zdeňka Zelenky na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena.

Jaký film vás nejvíc zaujal?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace