Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Životopisný Behind the Candelabra


ikona
Spooner
Soderbergh
Poslední film Stevena Soderbergha s hvězdným obsazením se představuje v první ukázce. 

V Hollywoodu v posledních letech asi nebylo pilnějšího a všestrannějšího režiséra, než byl Steven Soderbergh. Poslat v rozmezí dvou let do kin čtyři žánrově rozmanité filmy dokáže opravdu snad jenom on. A co na plat, že ne všechny byly zrovna povedené. Časy největšího workoholika Hollywoodu ale nejspíš definitivně skončily, protože se uznávaný režisér nedávno rozhodl ukončit svoji velice plodnou kariéru. Vytahovat kapesníčky ovšem zatím nemusíte, protože v následujících měsících od něj ještě rozhodně budeme mít na co koukat.  Do kina již totiž můžete zajít na jeho poslední celovečerní film Vedlejší účinky a na konci května se nás na obrazovkách HBO potěší svým televizním pokusem.

A ani tentokrát si uznávaný tvůrce nevybral dvakrát jednoduchou látku. Životopisný film Behind the Candelabra bude pojednávat o slavném pianistovi s uměleckým jménem Liberace, který si dle všeho uměl užívat života ve velkém stylu. Soderberghův poslední počin se pak bude zabývat jeho románkem se sedmnáctiletým Scottem Thorsonem, jenž rozhodně nebyl chudý na pořádná dramata. A jak u každého filmu z produkce HBO bývá zvykem, i tentokrát se můžeme těšit na opravdu šťavnaté obsazení. Hlavní role se totiž ujal Michael Douglas, který o pořádnou roli nezavadil již nějaký ten pátek. Jeho mladého milence si pak zahraje Soderbreghův oblíbenec Matt Damon. Ano, čtete správně. Matt Damon si vážně zahraje sedmnáctiletého chlapce v pořádně křiklavém oblečení. Tomu říkám herecká výzva. Z první upoutávky to pak vypadá na další kvalitní životopis z televizní továrny na prestižní ceny s dvěma hereckými koncerty. Tak snad se Stevenovi jeho televizní rozloučení pořádně povede.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace