Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Strážce pořádku: Recenze 4. série

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Sakra, začínám litovat toho, že mě to přestalo po třetí epizodě před léty bavit. Kdyby jen těch seriálových vroubků nebylo poslední dobou tolik..!
10058
Sakra, začínám litovat toho, že mě to přestalo po třetí epizodě před léty bavit. Kdyby jen těch seriálových vroubků nebylo poslední dobou tolik..!
0 0
reagovat
Tak u mě to vyhrává Banshee už jen proto, že zatímco šerif Hood raději nemluví, preferuje poctivou ruční práci a nebojí se dostat na budku, tak Raylan trousí bonmoty jak Miloš Zeman, tasí nejrychleji v celém Kentucky, ale ten svůj bílý klobouček si za celou sezónu ani neumaže o zranění nemluvě. A přijít o úspory pro potomka kvůli kamionu drůbeže nebo Kalašnikov konstábla Boba taky nejsou nejrealističtější momenty ze života policie.

Pro mě ten seriál táhnou Boyd, Ava a Art. Walton Goggins je už od dob Shieldu prvotřídní herec, na kterého Olyphant nemá, i kdyby mu scénáristi napsali hlášku do každé věty. Nicky Augustine mohl být perfektní záporák pro čtvrtou řadu pokud by ho dostali do Harlamu už v prvních dílech.

Pro ty co nechtějí sledovat všech třináct dlů, shrnutí barvitého života Drew Thompsona v jedné větě:
The first thing we're gonna do is acknowledge that this guy is awesome. He shoots Theo Tonin, fakes his own death in a spectacular fashion, pushes a guy out of an airplane WHILE HE'S FLYING IT, parachutes into Harlan county with enough coke and cash to jump start the economy of a small country, and then he has the balls to get a job in law enforcement not once, but TWO TIMES… he spends a couple days riding around with you while you're looking for him, and now he's run off with a hooker that's half his age. That's some badass shit.
10057
Tak u mě to vyhrává Banshee už jen proto, že zatímco šerif Hood raději nemluví, preferuje poctivou ruční práci a nebojí se dostat na budku, tak Raylan trousí bonmoty jak Miloš Zeman, tasí nejrychleji v celém Kentucky, ale ten svůj bílý klobouček si za celou sezónu ani neumaže o zranění nemluvě. A přijít o úspory pro potomka kvůli kamionu drůbeže nebo Kalašnikov konstábla Boba taky nejsou nejrealističtější momenty ze života policie. Pro mě ten seriál táhnou Boyd, Ava a Art. Walton Goggins je už od dob Shieldu prvotřídní herec, na kterého Olyphant nemá, i kdyby mu scénáristi napsali hlášku do každé věty. Nicky Augustine mohl být perfektní záporák pro čtvrtou řadu pokud by ho dostali do Harlamu už v prvních dílech. Pro ty co nechtějí sledovat všech třináct dlů, shrnutí barvitého života Drew Thompsona v jedné větě: [spoiler]The first thing we're gonna do is acknowledge that this guy is awesome. He shoots Theo Tonin, fakes his own death in a spectacular fashion, pushes a guy out of an airplane WHILE HE'S FLYING IT, parachutes into Harlan county with enough coke and cash to jump start the economy of a small country, and then he has the balls to get a job in law enforcement not once, but TWO TIMES… he spends a couple days riding around with you while you're looking for him, and now he's run off with a hooker that's half his age. That's some badass shit.[/spoiler]
0 0
reagovat

Memphis

Tak toto by som mohol takmer od slova do slova podpisat. Teda, asi by som to nenapisal tak pekne a gramaticky spravne :)
:+

10056
Tak toto by som mohol takmer od slova do slova podpisat. Teda, asi by som to nenapisal tak pekne a gramaticky spravne *:)* *:+*
Memphis
0 0
reagovat

Spooner

Ok, asi mě to splývalo...
10054
Ok, asi mě to splývalo...
Spooner
0 0
reagovat

TedGeorge

Rodinky byla ve 2. sérii, ale ve třetí se dost řešila zápletka okolo dědictví Mags a Jeremy Davies tam furt měl hodně důležitou roli.
10053
Rodinky byla ve 2. sérii, ale ve třetí se dost řešila zápletka okolo dědictví Mags a Jeremy Davies tam furt měl hodně důležitou roli.
TedGeorge
0 0
reagovat
A ještě dodám, že se scénářem Banshee by si tvůrci Justified ani nevytřeli zadek...
10052
A ještě dodám, že se scénářem Banshee by si tvůrci Justified ani nevytřeli zadek...
0 0
reagovat
Souhlasim s tím, že čtvrtá série byla lepší než třetí. Právě Quarrelsovi sem nějak nedokázal přijít na chuť a přišel mi jako poměrně over-the-top postava v jinak poměrně realistickým seriálu. Čtvrtá série naštěstí zase začala hrát na realističtější notu a právě absence nějakýho výraznýho záporáka pro mě osobně byla celkem osvěžující. Celá linka s Drew Thompsonem byla skvělá a já se přiznávám, že až skoro úplně do konce sem netušil, kdo to bude.

Raylan a Art jako vždy perfektní. Artovo "Marshal stiffy" se zařadilo do zlatýho fondu. Za co tvůrcům obrovsky děkuju, je fakt, že vyslyšeli přání fanoušků a přidali scény Timovi a Rachel, až do čtvrtý série hrubě nevyužitým postavám. Ty dva jsou prostě neskutečně cool a Artovo "I got marshals that are more trouble than your fugitives" na ně dokonale sedí. K tomu nová akvizice Patton Oswalt, jako věčně podceňovanej konstábl Bob, a spousta povedených epizodních postav, jako malej Tim z Jurskýho Parku nebo Yoohoo. Charaktery a jejich vývoj je prostě něco, v čem Justified momentálně snad nemá konkurenci. Vítězem pro mě osobně se ovšem stal Ron Eldard a jeho loose cannon Colton. Coltonovy eskapády mě bavilo sledovat snad víc, než ty Raylanovy. To on byl dost možná největším záporákem čtvrtý série a rozhodně jednou z nejbarvitějších postav.

Zkrátka - byl sem nadšenej. Nebylo to sice vždycky na 100%, ale jako celku tomu nemám moc co vytknout.

9/10
10051
Souhlasim s tím, že čtvrtá série byla lepší než třetí. Právě Quarrelsovi sem nějak nedokázal přijít na chuť a přišel mi jako poměrně over-the-top postava v jinak poměrně realistickým seriálu. Čtvrtá série naštěstí zase začala hrát na realističtější notu a právě absence nějakýho výraznýho záporáka pro mě osobně byla celkem osvěžující. Celá linka s Drew Thompsonem byla skvělá a já se přiznávám, že až skoro úplně do konce sem netušil, kdo to bude. Raylan a Art jako vždy perfektní. Artovo "Marshal stiffy" se zařadilo do zlatýho fondu. Za co tvůrcům obrovsky děkuju, je fakt, že vyslyšeli přání fanoušků a přidali scény Timovi a Rachel, až do čtvrtý série hrubě nevyužitým postavám. Ty dva jsou prostě neskutečně cool a Artovo "I got marshals that are more trouble than your fugitives" na ně dokonale sedí. K tomu nová akvizice Patton Oswalt, jako věčně podceňovanej konstábl Bob, a spousta povedených epizodních postav, jako malej Tim z Jurskýho Parku nebo Yoohoo. Charaktery a jejich vývoj je prostě něco, v čem Justified momentálně snad nemá konkurenci. Vítězem pro mě osobně se ovšem stal Ron Eldard a jeho loose cannon Colton. Coltonovy eskapády mě bavilo sledovat snad víc, než ty Raylanovy. To on byl dost možná největším záporákem čtvrtý série a rozhodně jednou z nejbarvitějších postav. Zkrátka - byl sem nadšenej. Nebylo to sice vždycky na 100%, ale jako celku tomu nemám moc co vytknout. 9/10
0 0
reagovat
Lepší jak Banshee, naprostá spokojenost. Moje zatím dost možná nejoblíbenější série.

A ještě technická. Nebyla Bennetovic rodinka 2 série nazpátek?
10050
Lepší jak Banshee, naprostá spokojenost. Moje zatím dost možná nejoblíbenější série. A ještě technická. Nebyla Bennetovic rodinka 2 série nazpátek?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se