Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Spartaka do Vietnamu


ikona
Spooner
vietnam
Co chystá producent končícího naštvaného rebela? 

Tak již tento týden nám to končí. Krvavé trampoty rozpáleného otroka Spartaka se už tento víkend završí. I přesto že poslední řada je již přeci jen krapet nudnější, tak si závěrečný střet neohroženého otroka s Marcem Crassem a lstivým Caesarem nenechá ujít žádný fanda a závěr jistě nebude chudý na emoce. I tak však nastal čas, aby se tvůrci začali poohlížet po dalších projektech. Jeden z hlavních tvůrců a producentů Spartaka, Rob Tapert, se pak rozhodl zůstat na kabelovce Starz a rozjet zde další zajímavý seriál.

Kuchtí tu totiž svoji novinku Airborne a ani tentokrát zřejmě nepůjde o dvakrát mírumilovný a romantický projekt. Podíváme se do samotné války ve Vietnamu, ve které musí posádka bojové helikoptéry bojovat o svůj život a časem i o zdravý rozum. Nic nového pod válečným sluncem, ovšem v bedně a pod efektním Tapertovým vedením by z toho mohla celkem slušná zábava. Příběh má navíc na starosti jeden ze scénáristů výborného Newsroom, takže nějaká velká pitomina nás zřejmě taky nečeká. Ani po konci seriálového Spartaka zkrátka nebudeme na Starz strádat a po blížící se novince Da Vinci's Demons a připravované pirátské pecce Black Sails od Michaela Baye tak od nich můžeme očekávat další velmi nadějný projekt.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace