Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Da Vinciho démoni: Pilot

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
Kedó - později při vynalézání a kreslení ano, ale já odkazoval na tu scénu hned na začátku v jeskyni, když kouří tu vodní dýmku a Leonardo se ptá: "Co to kouříme?" a ten Turek mu odpovídá "Směs tabáku a ..." Proto si to pamatuju, že vrazili historický kiks hned na začátek a bylo jasné co od toho můžeme čekat

Ale abychom se nehádali o detaily - nějaký tabák, špatné kostýmy, televizní digitální efekty nebo posun historických událostí o nějaký rok bych tomu klidně odpustil, kdyby rozehráli nějakou intrikánskou story (a stačilo jenom nastudovat historii, protože tehdy se aliance v Itálii měnili každé dva měsíce a zapasovat do toho Leonarda) a ne pseudo-cult-náboženskou psemisu o nějaké knížce vynálezů.

Dneska večer tomu dám ještě šanci s druhým dílem, už jenom kvůli Laře Pulver ?)

10142
Kedó - později při vynalézání a kreslení ano, ale já odkazoval na tu scénu hned na začátku v jeskyni, když kouří tu vodní dýmku a Leonardo se ptá: "Co to kouříme?" a ten Turek mu odpovídá "Směs tabáku a ..." Proto si to pamatuju, že vrazili historický kiks hned na začátek a bylo jasné co od toho můžeme čekat Ale abychom se nehádali o detaily - nějaký tabák, špatné kostýmy, televizní digitální efekty nebo posun historických událostí o nějaký rok bych tomu klidně odpustil, kdyby rozehráli nějakou intrikánskou story (a stačilo jenom nastudovat historii, protože tehdy se aliance v Itálii měnili každé dva měsíce a zapasovat do toho Leonarda) a ne pseudo-cult-náboženskou psemisu o nějaké knížce vynálezů. Dneska večer tomu dám ještě šanci s druhým dílem, už jenom kvůli Laře Pulver *?)*
0 0
reagovat
PetrM - Leonardo v seriály fajčí ópium, nie tabak.
10139
PetrM - Leonardo v seriály fajčí ópium, nie tabak.
0 0
reagovat
TedGeorge: Zatim spíš nebrat a čekat na následující vývoj: pilot je prostě IMO fail :)), ale snad to pude už jen vejš.

KarelR: Ehm, Chicago Fire jo? Už se "těšim", jak to v recenzi zadupu do země, protože tohle vztahový padání do deníků růžových střevíčků mně vážně nehorázně kaká!!
Ale furt se to dá, i když "zmizely" výjezdy... OT out!
10087
[b]TedGeorge:[/b] Zatim spíš nebrat a čekat na následující vývoj: pilot je prostě IMO fail *:))*, ale snad to pude už jen vejš. [b]KarelR:[/b] Ehm, Chicago Fire jo? Už se "těšim", jak to v recenzi zadupu do země, protože tohle vztahový padání do deníků růžových střevíčků mně vážně nehorázně kaká!! Ale furt se to dá, i když "zmizely" výjezdy... OT out!
0 0
reagovat

TedGeorge

Jako pilot u mě za 6-7, musíš mít rád to období a nečekat žádnou áčkovou tvorbu. Rozhodně to není mezi současnejma věcma, který bych doporučoval jako must-see (ehm, Chicago Fire! :D ).
10085
Jako pilot u mě za 6-7, musíš mít rád to období a nečekat žádnou áčkovou tvorbu. Rozhodně to není mezi současnejma věcma, který bych doporučoval jako must-see (ehm, Chicago Fire! *:D* ).
TedGeorge
0 0
reagovat

7/10

Podle me to taky nebylo tak spatny. A potencial do budoucna tam je. Je to spis takovej oddechovej serial, urcite ne nic na premysleni.
10084
Podle me to taky nebylo tak spatny. A potencial do budoucna tam je. Je to spis takovej oddechovej serial, urcite ne nic na premysleni.
7/10
0 0
reagovat
Takže zkusit?
10080
Takže zkusit?
0 0
reagovat

8/10

Fajn režijní nápady, hodně poutavá linka s Leonardovou minulostí, fungující Ship Da Vinciho s Lucrezií a hlavně vynálezy, kreslení a všechno kolem hlavního génia. Jakmile se rozezní hlavní motiv soundtracku, tak nedutám. Tohle může jít hodně vysoko.
10075
Fajn režijní nápady, hodně poutavá linka s Leonardovou minulostí, fungující Ship Da Vinciho s Lucrezií a hlavně vynálezy, kreslení a všechno kolem hlavního génia. Jakmile se rozezní hlavní motiv soundtracku, tak nedutám. Tohle může jít hodně vysoko.
8/10
0 0
reagovat
Souhlas s článkem. Děj je jak z Da Vinciho Kódu, historicky to vůbec nedává smysl od první věty (kouřit směs tabáku 25 let před objevením Ameriky jsem bral jako bezva vtip), ale to by mi nevadilo, kdyby místo pseudonáboženského blábolení o ultimátní knížce znalostí rozjeli scénáristé pořádné intrikánské peklo, kterého byla ve skutečnosti tehdejší Itálie plná. To by ovšem chtělo místo obrázkové knížky s Leonardovými kresbami přečíst něco hutnějšího. Je dost smutnou vizitkou, pokud byla Lucy Lawless ve Spartakovi větší Machiavelli než kdokoli v tomto seriálu.

Dávám tomu šanci v příštím díle jenom kvůli avizované roli Lary Pulver, i když lepší než v Sherlockovi to snad být ani nemůže.

Bonusový bod dávám za úvodní scénu v Miláně s Hughem Bonnevillem. Hned mě napadlo, že Downton Abbey by něco takového docela oživilo ;)
10073
Souhlas s článkem. Děj je jak z Da Vinciho Kódu, historicky to vůbec nedává smysl od první věty (kouřit směs tabáku 25 let před objevením Ameriky jsem bral jako bezva vtip), ale to by mi nevadilo, kdyby místo pseudonáboženského blábolení o ultimátní knížce znalostí rozjeli scénáristé pořádné intrikánské peklo, kterého byla ve skutečnosti tehdejší Itálie plná. To by ovšem chtělo místo obrázkové knížky s Leonardovými kresbami přečíst něco hutnějšího. Je dost smutnou vizitkou, pokud byla Lucy Lawless ve Spartakovi větší Machiavelli než kdokoli v tomto seriálu. Dávám tomu šanci v příštím díle jenom kvůli avizované roli Lary Pulver, i když lepší než v Sherlockovi to snad být ani nemůže. Bonusový bod dávám za úvodní scénu v Miláně s Hughem Bonnevillem. Hned mě napadlo, že Downton Abbey by něco takového docela oživilo *;)*
0 0
reagovat
Jsi asi viděl jiný trailery. V těch mejch se akce akorát furt obchází a je tam přesně ta jedna postelová scéna :D

IMDb jsou samozřejmě klasický desítky před tím, než to někdo vůbec viděl :) link
10071
Jsi asi viděl jiný trailery. V těch mejch se akce akorát furt obchází a je tam přesně ta jedna postelová scéna *:D* IMDb jsou samozřejmě klasický desítky před tím, než to někdo vůbec viděl *:)* http://www.imdb.com/title/tt2094262/ratings?ref_=tt_ov_rt
0 0
reagovat
Nerozumim tomu :)), vyspal sem se před psaním do růžova...

V trailerech bylo akce tři zadky, tak sem měl asi přehnaná očekávání, nicméně prostě mi skřípaly protiřečící si dialogy a Riley mi přijde hrozivě nezajímavej. A z plakátu mi připomíná spíš Jareda Leto :D.

Každopádně hodnocení na IMDb je hype jako blázen, to vám řikám - hehe.
10070
Nerozumim tomu *:))*, vyspal sem se před psaním do růžova... V trailerech bylo akce tři zadky, tak sem měl asi přehnaná očekávání, nicméně prostě mi skřípaly protiřečící si dialogy a Riley mi přijde hrozivě nezajímavej. A z plakátu mi připomíná spíš Jareda Leto *:D*. Každopádně hodnocení na IMDb je hype jako blázen, to vám řikám - hehe.
0 0
reagovat
Já tam teda prakticky žádnou akci nečekal a ohyzdný green screeny jsou u Starz naprostej standard, ne? :D Tušil jsem spíš ucházející intrikářskej výplach a taky že jo. Zatím jsem zaujat a výjimečně to není jenom stále božskou Laurou :)

btw. Jsem sám, komu Riley hrozně připomíná Ricka Gomeze aka Luze z Bratrstva neohrožených?
10069
Já tam teda prakticky žádnou akci nečekal a ohyzdný green screeny jsou u Starz naprostej standard, ne? :D Tušil jsem spíš ucházející intrikářskej výplach a taky že jo. Zatím jsem zaujat a výjimečně to není jenom stále božskou Laurou :) btw. Jsem sám, komu Riley hrozně připomíná Ricka Gomeze aka Luze z Bratrstva neohrožených?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se