Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Nevědomí k vesmírným lodím


ikona
Spooner
kosinski
Co chystá režisér nového sci-fi s Tomem Cruisem či druhého Trona? 

Joseph Kosinski patří zřejmě mezi největší sci-fi snaživce posledních let. Režisér druhé Trona a čerstvého Nevědomí umí vždycky navnadit výtečně vypadajícími světy a celkově neodolatelným vizuálem. Jenže kromě blýskavého obalu toho Kosinskiho dílka moc navíc nenabízí a na nějaké velké emoce či originální příběh můžeme v jeho režii prozatím zapomenout. Nápadů má ale tento tvůrce evidentně stále dost a se svým dalším pokusem se pokusí uspět rovnou v televizi.

Kabelovka AMC se totiž ujala jeho sci-fi novinky Ballistic City. V té setkáme s bývalým poldou, jenž je vržen do podsvětí jednoho města a nebude to tam mít asi dvakrát jednoduché. Nic nového pod sluncem? Háček je ovšem v tom, že ono město se nachází ve vesmírné lodi, která navíc směřuje na neznámou planetu. A z toho už se slušná galaktická polízanice uklohnit rozhodně dá. Samotný Kosinski pak o projektu mluví jako o mixu Blade Runnera a Battlestar Galactica, což jsou dosti silná slova. Na druhou stranu, nějaký ten seriál plný meziplanetárních eskapád s ikonickou vesmírnou lodí zde v posledních letech celkem chybí. Každý sci-fi fanda si tak zřejmě bude přát, aby to tentokrát Kosinskimu pořádně vyšlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace