Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Televizní Zombieland


ikona
Spooner
zombieland
Jak vypadá seriálová verze komediálního hitu? 

Hororová komedie Zombieland patří bez debat mezi největší oddychovky posledních let, která nám předvedla komediální talent Emmy Stone a Jesseho Eisenberga, geniálního Woodyho Harrelsona vrátila zpět do sedla a Bill Murray si tu odbyl nezapomenutelné cameo. Byl to zkrátka zasloužený hit a je celkem škoda, že se nedočkáme druhého celovečerního dílu. Pokračování se ale stejnak nevyhneme. Úspěšného filmu se totiž nečekaně ujali hoši z Amazonu a společně se scénáristy filmového hitu, Rhettem Reesem a Paulem Wernickem, přichystali seriálové pokračování.

To se bude odehrávat dva týdny po filmových událostech a místo hvězdné týmu dostaneme bandu neznámých ksichtů. A dle prvního traileru to zatím na příliš velkou řachandu v duchu oblíbeného snímku bohužel nevypadá. Scénáristé se evidentně stále drží svých zajetých postupů a nezapomněli ani na výčet pravidel pro přežití v postapokalyptickém světě. Hlavní čtveřice však zatím působí dost nesympaticky, humorných scén upoutávka také zrovna moc nenabízí a hlavně to celé vypadá až šíleně lacině. Jasný, nikdo asi nečekal od Amazonu v jednom z jejich prvních seriálových pokusů zázraky, jenže tady ten malý rozpočet až příliš bije do očí. Jako fanouškovi původního filmu mi je tak z prvních záběrů docela smutno. Ostatně, jak moc se trailer liší od skutečnosti, můžete zjistit již nyní. Amazon totiž už na svých stránkách nabízí k zhlédnutí rovnou celý pilot. Pokud vás tedy po nepřesvědčivé upoutávce nepřešla na zombie polízanici chuť, tak se na úvodní díl můžete zkusit podívat zde. Spojení ovšem malinko hapruje a nám se zatím na nové zombie patálie podívat nepodařilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace