Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Star Wars na obzoru


ikona
Spooner
wars
Do bedny se chystá další animák z hvězdného univerza. A tentokrát by to mohlo být hodně zajímavé. 

Star Wars, Star Wars, všude na netu jen samý Star Wars. Tak přesně tenhle pocit už začínáme mít z mediální masáže poslední doby, která nás jen ujišťuje v tom, že Disney nás bude fláky z předaleké galaxie zásobovat opravdu ve velkém a i kolegové z Marvelu budou mít co dělat, aby jejich tempu stačili. Nové epizody, řada spin-offů a v plánu je samozřejmě také několik seriálů, které ještě více prohloubí hvězdné univerzum. Jedním z oněch plánovaných projektů je také Star Wars:  Reclamation, o němž se do dnešní doby nevědělo prakticky nic. Nyní však na internet prosákly zatím nepotvrzené informace dávající fandům hodně slušné naděje. Půjde totiž o animák, jenž bude pokrývat události před netrpělivě očekávanou sedmou epizodou.

Ano, čtete správně. Nový animovaný seriál by nám opravdu mohl napovědět, o čem hvězdný opus J. J. Abramse vlastně bude a seznámíme se také s charaktery, s nimiž se budeme s největší pravděpodobností potkávat i v samotném filmu. A to už je sakra velký důvod ke zbystření. Samozřejmě může jít o pořádně tučnou kachnu, kterou zveřejnil jeden z uživatelů Imdb. Společně s ní se ovšem na netu objevilo pár dokumentů obsahující premisu chystaného seriálu a představuje také hlavní postavy. A to už se samozřejmě nedá brát na lehkou váhu. O čem tedy připravovaný projekt a prolog k sedmé epizodě vlastně bude?

Příběh se bude odehrávat patnáct let po Návratu Jediho a zneškodnění druhé Hvězdy smrti. Do úplného míru má však ještě Republika hodně daleko, jelikož se některé sektory stále hrdě hlásí k odkazu Impéria a v Corrusantu je tak stále docela horko. Děj začíná v okamžiku mírových jednání, při nichž se nová vrchní kancléřka Mon Mothma a naše stárá známá Leia pokouší uzavřít příměří s členy unie hlásící se k Impériu. Jednání, na němž jsou přítomni také noví rytíři Jedi, Sky Bonteri a Evyn Aoka, ale nedopadne dvakrát slavně, jelikož je na všechny zúčastněné proveden útok pod taktovkou droidů. Záhy se jej sice podaří odvrátit. Jedná se však jenom o začátek nové války, v níž se musí Republika spojit se svým odvěkým nepřítelem, aby zastavila novou, daleko závažnější hrozbu.

 

 

 

 

 

Karty jsou tedy zatím rozdány víc než slibně. Teď už jen musíme doufat, že se nejedná pouze o vtípek nějakého hodně nadaného fanouška.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace