Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Futurama končí. Už zase


ikona
Spooner
futurama
Kultovní animák se s námi nejspíš již definitivně loučí. 

Ano, je to zase tady. Už to vypadalo, že má tvůrce Simpsonových, Matt Groening, na nějakou dobu klid a úspěšně se mu povedlo svůj druhý animovaný kult Futuramu uchytit na kabelovce Comedy Central, kde k radosti všech fanoušků seriál před pár lety zakotvil. Jenže tato radost trvala pouhé tři roky a i přes řadu cen a věrnou základnu fandů nyní stanice příhody hláškaře Bendera, Frye či doktora Zoidberga nadobro utnula. Nízká sledovanost je holt nízká sledovanost a tak eskapády intergalaktické doručovatelské firmy Planet Express definitivně skončí po sedmé sezóně, s čímž už je smířený i samotný Groening.

Kultovní Futurama měla ovšem již od začátku malinko komplikovaný život a v kómatu se ocitla hned několikrát. Domovská stanice FOX zařízla Bendera a spol. poprvé před deseti lety po pěti třeskutých sériích. Skalní fanoušci však volali po přídavku a prvního znovuzrození se parta z budoucnosti tak dočkala ve čtyřech DVD filmech. Ani ty ale nepomohly kultovní značce k rychlému probuzení a Matt Groening si tak na svojí třetí šanci musel počkat až do roku 2010, kdy se seriálu konečně ujali hoši z Comedy Central. I zde ovšem kultovní taškařici nakonec došel dech a vypadá to, že tentokrát zazvonil Futuramě již definitivní umíráček. Jasně, šance nikdy neumírá poslední, zvláště v tomhle případě, jenže tentokrát už je šance na další obnovení opravdu malá. Fanoušci však mohou na svůj milovaný seriál vzpomínat v dobrém i tak, jelikož se jim nejednou splnilo přání. Hlavně se však Futurama rozhodně neloučí z kvalitativního dna, ale s hlavou vztyčenou. Bendere, Fryi, Leelo, budete nám chybět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace