Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guillermo Del Toro vypustí monstrum


ikona
Spooner
monster
A podívá se přitom možná i do České republiky. 

Náš oblíbený mexický režisér Guillermo Del Toro zkrátka ani chvilku neposedí. Jakoby nestačilo, že má plné ruce práce s dokončováním blockbusteru Pacific Rim a produkuje jeden horor za druhým, v poslední době navíc solidně nakukuje také do televize. Se svým novým projektem pak zamířil rovnou na HBO a žádnou romantiku v jeho podání opět nečekejte.

Slavný Mexičan si totiž vezme do parády japonský manga komiks The Monster. V adaptaci budeme sledovat osudy mladého doktora Kenzo Tenmy, kteří riskuje svoji reputaci a solidně rozjetou kariéru, aby zachránil život kriticky zraněného chlapce. Navíc neváhá kvůli jeho uzdravení procestovat celý svět. Netuší ovšem, jaké monstrum se ve zdánlivě nevinném klučinovi skrývá a jakou krvavou šlamastyku může svým jednáním způsobit. Prostě látka pro režiséra Hellboye či Faunova labyrintu jako dělaná. Oblíbenému tvůrci, který se možná ujme i režie pilotu, navíc na krvavé novince píchne scénárista Steven Thompson, jenž má prsty také v kultovce Doctor Who či výtečném Sherlockovi. Zní to zkrátka čím dál lépe a pod nálepkou HBO a Del Torovým dohledem z toho asi žádná odflálká práce nevznikne.  Našince pak určitě potěší zpráva, že část komiksového příběhu se odehrává také v České republice. Mexický workoholik už se u nás také stihnul párkrát ohřát, takže kdoví. Třeba se natáčení seriálu a následného upřímného smíchu při sledování využití českých lokací dočkáme i tentokrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace