Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Cimrman a Ruda z Ostravy


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak to chodí v divadle Járy Cimrmana? Co obnáší život na Antarktidě? A kolik stojí psí školka? 

Karel Šíp v úvodu připomněl anketu o největšího Čecha, ve které se hodně vysoko umístil Jára Cimrman, byl poté sice diskvalifikován, ale na to je už tak nějak zvyklý.

Zmínka o největším českém vynálezci samozřejmě nepadla jen tak. Jako první totiž přišel dlouholetý člen divadla Járy Cimrmana, herec a výtvarník Jaroslav Weigel. Vzpomínalo se na jeho začátky v divadle, na zábavné příhody a vůbec na všechno, co se jen trochu pojí s tímto kultovním souborem.

Dalším hostem Všechnopárty byla polárnice a oceánografka Ing. Markéta Pokorná. Pokud vám není úplně jasné, co takový člověk dělá, tak konkrétně Markéta Pokorná rok v Antarktidě sledovala, jak tloustne led. Vysvětlíme si pár odborných pojmů, zjistíme, jak se žije během polární noci a co všechno se dá na Antarktidě dělat. Opět se zase jednou pořádně projevilo Šípovo otravné přerušování a skákání do řeči.

Na závěr přišel zpěvák kapely Wohnout Matěj Homola. I on rád cestuje, takže vyprávěl o svých cestách po Indii a jak zážitky z nich přetavil do knížky. Řeč byla i o kapele, jak vznikla a jak přišli na její název.

Bouřlivý potlesk přivítal Jana Krause, který v úvodu tentokrát nechal politiku stranou a věnoval se celebritám a jejich tetováním. Samozřejmě chce být „in“, takže se snažil vykoumat, kam by si hodil svoje tetování. Ve „Stalo se“ byl po delší době zábavný text o manželské lásce.

Pak už bylo na čase přivítat prvního hosta. Tím byla spisovatelka a manželka Jiřího Kodeta Soňa Kodetová. Hned se začalo mluvit o jejím muži a jeho cholerické nátuře, což jsme si připomněli ukázkou z filmu Pelíšky. Soňa Kodetová se sice snažila mluvit o sobě a svém současném životě, ale Krause spíš zajímal její manžel.

Dalším hostem byl Michal Kavalčík. Nic vám to neříká? A co Ruda z Ostravy? To už je povědomé, že? Pokud vás někdy zajímalo, jak tohle alterego vzniklo, Michal Kavalčík to tady prozradil. S Janem Krausem ještě stihli udělat několik fotek a jednu video zdravici na sociální sítě.

Posledními hosty byli Markéta a Ondřej Bambasovi, kteří jsou provozovatelé psí školy a hotelu a část své školky si přivedli s sebou. Manželé Bambasovi představili služby nabízené pro majitele psů a jak to u nich chodí. Takže pokud máte pár stovek stranou, můžete nechat svému miláčkovi udělat pedikúru, masáž a nechat ho obarvit třeba na zeleno. Pomyslnou tečku obstaral duet Jana Krause a Rudy z Ostravy.

Cimrmanofilové měli v pátek zřejmě jasno a podívali se na Jaroslava Weigela ve Všechnopárty. Komu Cimrman nic neříká, mohl vybírat z nabídky Primy, kde se vzpomínalo na Jiřího Kodeta, klábosilo s Michalem „Rudou“ Kavalčíkem a také se zde představovala psí školka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace