Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man bude bojovat o ropu


ikona
Spooner
maguire
Bývalý Spider-man se představí v zajímavé minisérii. A bude u toho i Will Ferrell. 

Poslední dobou se stává, že na nás vykoukne hodně zajímavý televizní projekt z míst, ze kterých by to člověk nejméně čekal. Naposledy nás takhle hodně příjemně překvapil Netlfix s dramatem House of Cards s božím Kevinem Spaceyem. A nyní se nám další potenciálně hodně zajímavý projekt rýsuje na celkem neznámé stanici IFC. Když se vám totiž podaří do svého plánovaného projektu překecat bývalého představitele Petera Parkera a několik komediálních stálic, tak to je určitě důvod k zbystření.

Ale všechno hezky popořadě. Nová šestidílná minisérie The Spoils Of Babylon bude vyprávět o životě rodinky Morehouseových, kteří jsou tak trochu ropní magnáti a vlastní jednu z nejbohatších společností na světě. Prašulky z ropy ovšem těmto hamounům nestačí, a tak se rozhodnou angažovat i v malinko nelegálnějších činnostech čítající například obchod se zbraněmi, mezinárodní špionáž a nějaké ty dohody s Íránským Šáhem. Slušný základ pro pořádné drama, říkáte si? Mohlo by být, jenže projekt má na starosti produkční společnost Funny Or Die, již šéfuje komik Will Ferrell a jeho dlouholetý kámoš a režisér řady komedií, Adam McKay. Známý komediální herec si zde dokonce zahraje zmiňovaného Šáha. Je tedy jasné, že tady se bude útočit na trochu jiné bránice. V čele bohaté rodinky pak bude stát již nakousnutý Tobey Maguire, jehož budeme moci brzy po delší době vidět také v kině ve Velkém Gatsbym. Jeho tak trochu nevlastní ségru si potom zahraje vycházející komediální hvězda Kristen Wiig známá hlavně z hitu Ženy sobě. No, drama plné zvratů to tedy nejspíš nebude a pořád hrozí, že se z toho vznikne jen další z řady Ferrellových nevtipných komedií. Hodně nadějný projekt nás ale čeká i tak, protože za tohle obsazení by se nemusel stydět ani kdejaký celovečerní film.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace