Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat Lawrence z Arábie


ikona
Spooner
lawrence
Roland Emmerich hodlá vzkřísit jeden velký filmový klenot. 

Tak a je to jasné, máme tu definitivně nový seriálový trend a tím je adaptování slavných filmů do televize. Seriálové verze Hannibala a mladého Normana Batese už nám svými krvavými eskapádami zpříjemňují naše chvilky u monitorů již pár týdnů a v blízkých měsících se můžeme těšit na televizní verze například Gangů New Yorku, L. A. – Přísně tajné nebo hororového Vřískotu. Nyní se na cestu na malé obrazovky vydává další, již celkem zaprášená, filmová klasika Lawrence z Arábie. A nejspíš to bude návrat ve velkém stylu.

Plánovanou minisérii o legendárním britském důstojníkovi T. E. Lawrencovi si totiž bere na svá bedra samotný mistr katastrof Roland Emmerich. Ten nejspíš správně pochopil, že v kurzu jsou nejen seriálové verze úspěšných značek, ale také velkolepé historické série typu Vikingů či Hatfieldů a McCoyů. Proč by se tedy režisér připravovaného Útoku na Bílý dům také nemohl přihřát svoji seriálovou polívčičku že? Známý ničitel si je navíc dost dobře vědom, že postava vojáka snažícího se sjednotit arabské kmeny má stále sakra co nabídnout i v dnešní době. Uvidíme, jak si Emmerich v roli producenta poradí, když nebude mít nikde poblíž k explozi Bílý dům ani Sochu Svobody. Představitel titulní role to po jednom z životních výkonů Petera O'Toolea taky nebude mít zrovna jednoduché, ale snad se nový projekt podaří stejně dobře, jako jiné historické fláky z poslední doby.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace