Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Page Eight se blíží


ikona
Spooner
page
Nemastný televizní film se dočká dvou pokračování. A opět budou plné hvězd. 

Britské drama Page Eight patřilo asi nejhvězdněji obsazené televizní filmy loňského roku. Bohužel se ale také řadí mezi ty nejnudnější. Ani přítomnost Billa Nighyho, Rachel Weisz či Ralpha Fiennese totiž nezachránila snímek od rozpačitého scénáře a podprůměrné režie a dokonce již teď, necelý půl rok po zhlédnutí matného dramatu, si vlastně ani moc nepamatuji, jak to celé dopadlo. A to už o něčem svědčí. I tak se ovšem dobrodružství stárnoucího agenta MI5 Johnna Worrickera dočká pokračování a to rovnou dvou. Tentokrát u toho navíc bude ještě více známých hereckých tváří, než posledně.

Režisér a scénárista David Hare totiž již od začátku plánoval příběhy mazáka tajných služeb jako trilogii a britská BBC Two se mu v tomto přání rozhodla vyhovět. Druhý díl se tak bude jmenovat Turks & Caicos a Worricker, opět s tváří Billa Nighyho, zde bude muset spolupracovat se CIA na dopadení amerických záškodníků. Mezitím se však bude čím dál více komplikovat politická situace okolo MI5 a britské premiéra v podání Ralpha Fiennese. A jaké že to herecké posily můžeme čekat? No v první řadě se můžeme těšit na našeho velkého oblíbence a nestárnoucího veterána Christophera Walkena, jenž si umí každou roli pořádně vychutnat, tak snad ani tentokrát neudělá výjimku. Ženské osazenstvo pak doplní Helena Bonham Carter a Winona Ryder, což jsou také hodně solidní herecké jistoty. No, v součtu s Nighym a Fiennesem je to hodně nabušená herecká sestava. Již teď je navíc jasné, že minimálně manželka Tima Burtona se objeví i zakončení celé trilogie, Salting The Battlefield. Tak to vypadá, že protentokrát ten scénář možná opravdu i za něco stojí, když na něj David Hare láká čím dál více hvězd. Snad se tedy naučil i režírovat, nebo režii v následujících dílech předá někomu schopnějšímu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace