Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Ray Donovan zasahuje


ikona
Spooner
trailery
Drsná novinka s Liev Schreiberem se opět připomíná. A jak to vypadá pod kupolí Stephena Kinga? 

Minule jsme se v naší pravidelné trailerové rubrice věnovali převážně návratům osvědčených hitů jako je zpravodajské osazenstvo ze seriálu Newsroom či poslední krvavé běsnění oblíbeného Dextera. No a náhoda tomu chtěla, že dnes se nám zde pro změnu sešly skoro samé novinky, s výjimkou drsného šerifa Longmirea, které na nás zaútočí toto léto. A je opět z čeho vybírat.

Ray Donovan
Stanice Showtime propaguje svojí ambiciózní novinku o drsném řešiči problémů horem spodem, ostatně aby taky ne, když hodlají nový seriál s Lievem Schreiberem vysílat v tandemu s posledními Dexterovými vraždami. Ani v novém traileru pak neustupují od zavedeného postupu a opět se dočkáme například stejného hudebního podkresu jako v předchozích ukázkách. Jenže tentokrát si pro nás tvůrci přichystali také celkem dost nových záběrů a neposlušný tatík v podání Jona Voighta zde dostává znatelně více prostoru a krade si celou upoutávku pro sebe. Titulní Ray zde sice láme nohy na počkání, jeho nenáviděný otec zde ale rovnou střílí kněze do hlavy, paří na diskotéce a ještě si přitom stačí omotávat rodinku hlavní postavy okolo prstu. Tento souboj táty se synem zkrátka vypadá čím dál lépe a my se na něj hodně těšíme.

Longmire Season 2
Loňský skorowestern kabelovky A&E o drsném šerifovi z Wyomingu nás celkem dost potěšil. Seriál se sice neřadí k televizní špičce, ale jako letní oddychovka se sympatickými postavami funguje na jedničku. Na druhou sérii, která nás čeká již za pár týdnů, se proto já osobně docela těším. A první teaser, jenž sice nenabízí vůbec žádné nové záběry a je podbarvena již malinko profláklým songem skupiny The Heavy, toto očekávání jenom umocňuje a vypadá to, že zase dostaneme přesně to samé, co loni.

Under the Dome
O seriálové adaptaci knihy Stephena Kinga Pod kupolí jsme vás již párkrát informovali a nyní se nadějná letní novinka CBS připomíná v první regulérní upoutávce. Zatím to vypadá docela dobře, i když většinu záběrů tvoří jen civění a narážení dopravních prostředků do titulní kupole. Evidentně to však nebude pro místní obyvatele taková sranda, jako v Simpsonových ve filmu.

The Goodwin Games
Nový sitcom od tvůrců Jak jsem potkal vaší matku to nemá na stanici FOX vůbec jednoduché. Tuto komediální novinkou totiž televize přehazuje z jednoho slotu do druhého jak horký a brambor. Nakonec to tedy dopadlo tak, že místo plánované loňské podzimní premiéry se sitcomu dočkáme až v druhé půlce května. A podle této ne zrovna vtipné upoutávky se všemožnému přehazování ani moc nedivíme.

Mistresses
Herci z kultovního mysteriózního hitu Ztraceni to neměli po skončení ostrovních patálií moc jednoduché. Někteří se v jiných seriálových projektech uchytli hned, jiní na svou další šanci marně čekají dodnes. Celkem dlouho se načekala také představitelka křehké Sun, Yunjin Kim. V její novince bude bývalá obyvatelka ostrova řešit společně se svými kamarádkami spoustu milostných problémů a evidentně se většina stopáže bude odehrávat v posteli. Naše redakce se mezi cílovku asi počítat nebude.

The White Queen
Historických dramat je v televizi čím dál více a také tohle léto nás čeká jeden zajímavý výlet do dějin, tentokrát do těch britských. V novém seriálu stanice BBC a kabelovky Starz se totiž podíváme do období proslulé války růží z patnáctého století, kdy domy Yorků a Lancastarů vedly násilný konflikt o britský trůn. My tuto krvavou bitvu plnou intrik budeme sledovat z pohledu tří ambiciózních dam, které díky svým manipulacím mohou změnit i chod dějin. Zkrátka a dobře další zajímavý historický flák, jenž nás bude v létě jistě zajímat.

King and Maxwell
TNT nikdy nepatřila mezi kabelovky, na které by se to hemžilo seriály s originálními náměty a ani nová kriminálka od tvůrce Námořní vyšetřovací služby nebude výjimkou. V nové detektivce se setkáme s dvojicí soukromých vyšetřovatelů, bývalých tajných agentů, kteří půjdou samozřejmě po krku všemožným vrahům a kriminálníčkům. Zkrátka nic nového pod sluncem, mezi hlavní dvojkou by to však mohlo solidně jiskřit a bývalé představitelce Mystique z X-menů, Rebecce Romijn, to stále hodně sluší. Fajn kriminálka nás tedy snad čeká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace