Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Bauer se vrací


ikona
Spooner
bauer
Akční klasika 24 hodin hlásí návrat na televizní obrazovky! 

A jedno z největších televizních překvapení roku je na světě! Akční pecka 24 hodin patřila na začátku tisíciletí, společně s Kriminálkou Las Vegas, mezi ty seriály, které do značné míry ovlivnily televizní produkci do té podoby, jak jí v současnosti známe nejlíp. Jeden z největších amerických hrdinů Jack Bauer zde dokázal v osmi úmorných dnech zachránit Spojené státy před miliony hrozeb, prostřílet při tom těla armádě teroristů ze všech krajů světa a občas se mu povedlo sesadit i nějakého toho neposlušného prezidenta. Prostě seriálový borec, a hlavně kultovní seriál, jak má být. A nyní se tato televizní ikona nejspíš vrátí.

U FOXů, mateřské stanice nesmrtelného agenta, totiž hodně hlasitě uvažují o vzkříšení kultovní značky pro ještě jednu poslední, limitovanou sérií. Své razantní ano už pak neoficiálně stačil říct také bývalý tvůrce čtyřiadvacítky Howard Gordon, jenž momentálně stojí za oslavovaným hitem Homeland a připravovaným dramatem Legends se Seanem Beanem. Gordon už ostatně o možném návratu Jacka Bauera mluvil delší dobu. No a v jednání je samozřejmě i účast té největší hvězdy, Kiefera Sutherlanda, který si tak opět zopakuje svou nejslavnější roli. Nic jiného se ani neočekává, jelikož plánovaná filmová verze Jackových nekonečných dní je stále v nedohlednu. Stanice FOX v ten samý den navíc zrušila Sutherlandův mysteriózní seriál Touch. Tomu se po hodně mizerné sledovanosti druhé řady nediví nikdo. Ovšem zrušení ve stejný den jako počátek šuškání o návratu slavné značky? To už je moc velká náhoda a vypadá to tak, že již je pomalu ruka v rukávě. My, skalní fanoušci, už se tak můžeme pomalu začít těšit na další hromadu mrtvých teroristů (že by tentokrát útočili Korejci?) a počítat, kolikrát Jack řekne své tradiční damn it!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace