Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, burleska a ViralBrothers


ikona
Dr.Z
krausšíp
Poznáte jednotlivé skoky v krasobruslení? A kde berou ViralBrothers inspiraci pro Debilní kecy? 

Už více než rok píšu recapy Všechnopárty a snad poprvé Karel Šíp přeskočil úvod. Za vším stál Marek Taclík, který spěchal na představení. Nebyl tak čas otálet a šlo se hned na věc. První otázka byla docela trefná: „Proč Marek Taclík pořád hraje debily?“  Zprvu to byla spíše náhoda a v současnosti už se z téhle polohy naštěstí dostává a má možnost si zahrát třeba i takového učitele na základní škole. Nikde už však není psáno, že i takový učitel nemůže být debil. Řeč byla i o režisérovi Davidu Ondříčkovi a jeho spolupráci s Taclíkem.

Dalším hostem byla zpěvačka Irena Budweiserová. Povídání o jejím působení ve Spirituál kvintetu narušil Marek Taclík, kterému zánět zubu Jakuba Prachaře zrušil představení, a tak se vrátil zpátky do svého křesla. Po tomhle přerušení už Irena Budweiserová pokračovala tím, jak pokračuje její sólová kariéra, co si myslí o recenzentech a o nových pěveckých hvězdičkách.

Ani tentokrát jsme nepřišli o sportovní okénko. To obstaral krasobruslař Michal Březina a Karlu Šípovi vysvětloval, jak se dělají čtverné skoky, proč při nich padá a probrali i jejich pojmenování a jak se vlastně skáčou. Od které nohy je třeba se odpíchnout, na kterou dopadnout, jakým směrem jet atd. Takže pokud jste v tomhle měli někdy bordel, jakože určitě měli, tak Michal Březina vám to alespoň trochu osvětlí.

Úvod Show Jana Krause byl naopak klasický a řešily se problémy a události z poslední doby. sKarty, OpenCard, oprava dálnice D1 a vystavení korunovačních klenotů, to vše leží Janu Krausovi v žaludku. Ve „Stalo se“ se Kraus vykašlal na zprávy a podíval se na dárek, který mu nedávno přišel. Jen napovím, že má co dočinění s perem a jistým prezidentem.

Prvním hostem byl Martin Kraus. Jan Kraus se tak nejdříve ujistil, zdali se nejedná o jednoho z jeho synů, kteří se rádi čas od času z ničeho nic objeví a přihlásí se k němu. Poté už si spolu povídali o seriálech, divadlu, o tom, jak se seznámil se svou přítelkyní a jestli mu náhodou nevadí ten devítiletý rozdíl mezi nimi.

Dalším hostem byla první dáma české burlesky Lady Mousellyca a přišla tedy velmi efektně, sice cestou k sedačce poztrácela většinu svého oblečení, ale pánské části publika to zřejmě moc nevadilo. Z Lady Mousellycy se vyklubala Anna Pačesová a kromě svlékání si přišla i popovídat. Prozradila, jak se k těmto vystoupením dostala a ještě něco dál, ale nedalo se to moc poslouchat, takže jsem to raději přeskočil.

Posledními hosty byli Erik Meldík a Čeněk Stýblo alias ViralBrothers. Tohle duo snad není třeba ani představovat, vzhledem k tomu, že se jedná o jeden z největších fenoménů českého obsahu na YouTube. Hoši rozšířili Krausův šatník, obdarovali i pana Odvárku a vůbec se rozpovídali o tom, jak vznikají jejich „Debilní kecy“, jak se vůbec dali dohromady a co chystají do budoucna.

Všechnopárty nepředvedla v pátek žádný zázrak a i když byl Marek Taclík nejzajímavějším hostem večer, pořád to byla docela slabota. To Show Jana Krause na to byla o něco líp. Na krapet těkavého Martina Krause se dalo v klidu dívat, horší to už však bylo s Lady Mousellycou. Všechno na konci zachraňovali borci z ViralBrothers.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace