Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička ve Vietnamu


ikona
Davies182
partičkasokol
Oblíbené bavičské kvarteto útočí se zatím nejsilnějšími díly tohoto roku! Jak se daří vtipkovat na prknech?  

No to je ale překvápko, kluci z Partičky si domů odnesli další cenu TýTý. Ne, že bysme to nečekali, a výhru šampionům samozřejmě přejeme! Schválně, jak tomu bude zase za rok... A teď už k samotným reportům: minule jsme nadávali na velice časté reklamní bloky na portálu Prima play, dneska ale musíme chválit. Reklamy byly zredukovány na minimum - osobně se mi jich za maraton čtyř epizod ukázalo "pouhých" pět: vždy na začátku každé z nich, a poprvé po sedmi minutách. In progress!

66. díl - 2013/04/22

Díl s téměř satanským pořadníkem jsme začli ve společnosti ZVUKOVÝCH EFEKTŮ. V nich americký filmař Chmela odzbrojil Suchánka svým americkým přízvukem, Michal se mohl jen smát - dlouho smát. A diváci s ním. Následně byla svolána TISKOVKA. Igor jako fotbalista s velkým "f" Lionel Messi kolegům ukázal, že si od posledního partičkovského trapasu doma po nocích pročítá sportovní encyklopedie. Nandej jim to! ZDVOJENÉ ALTER EGO představilo Ondru Sokola jako hříšníka ve zpovědnici, Chmela pak perfektně zapadl do role kněze. Improvizace tu funguje na jedničku, takže paráda. Došlo i na prdy! A přichází nová hra s názvem ROMÁN. Zde každý z chlapců odříká jednu z mnoha kapitol, poprvé došlo třeba na prapodivnou detektivku s Ondrovou peněženkou. Obecně však spíš žádné terno - herci holt nejsou spisovatelé! Závěr? ROCKOVÝ MUZIKÁL, který zněl jako to nejhorší od skupiny Kabát. Tak aspoň že ta Danglova lámaná čeština zase pobavila.

67. díl - 2013/04/29

Sledujeme úvod sedmašedesátého dílu a Mariána Čurka jako hajzlbábu. Uf. V DETEKTORU LŽI pauzoval Sokol Geňu a Suchánka v dialogu pilota s letištní radarovou věží, a je to pecka. Letec ani netuší, v jakém éru vlastně sedí a Michal schválně říká pořádné hovadiny, aby Ondrovi nezavdal příčinu ke zvonění. Must see. ČELOVKA představila Igora a Ondru jako Lucku a Helenku Vondráčkovic - tolik fajn hlášek a narážek aby člověk v bedně pohledal! Kluci na sebe blbě koukají, Chmela se chytře tváří, ale vůbec netuší. Disciplína STOP uvedla dva hrobníky, kteří pokládají rakev do země. Výjimečně se jinak uzívaná pohybová hra jakž takž povedla. A dáme si něco pro PRO NESLYŠÍCÍ: Richard jako instalatér-poradce gestikuluje, Michal a Ondra si potom ani nestačí povídat, jak jsou Genzerovy kreace šílené. Synonymum pro bláznivou komedii! Začátek JEDNOHO SLOVA okomentoval Ríša slovy: "Ježiš néé," a už to jelo. Jaká verbální snůška hovadin se dá vydolovat z tématu "zatmění v Čečelicích"? Ohromná. Papežský FOLK nakonec neurazil. Supr čupr epizoda!

68. díl - 2013/05/06

Jak se dají špatně předvést různé možnosti zkontrolování teploty těla? To vám v taškařici jménem RUCE předvede nevědomý Richard Genzer za asistence Igora Chmely. Na tuhle masáž prsou sympatický kudrnáč jen tak nezapomene! V REKVIZITĚ tentokrát došlo na prázdné plastové barely od pitné vody. Dá se z nich postavit například postel, hradby, posed, nebo zinscenovat maraton a šachový turnaj. Rozhodně klikejte. V PÁRTY byli spiklenci znovu zlí na Geňu, a ten hádá. Igor je za bratry v triku, Michal za dětskou vysílačku, a Ondra hraje sterilizované okurky. Tohle asi ani nemůže zklamat, dohadování plné smíchu trvalo pouhých patnáct minut! NÁLADY si vyzkoušeli Sokol se Suchánkem: k holiči si v nich přišel ostříhat vlasy pan Kohoutek, který se postupně měnil v agresora, slepce nebo puntičkáře. Bomba a vážně silná konstelace epesních tří epizod za sebou! PŘERUŠOVANÝ PŘÍBĚH před závěrečnými titulky vyprávěl o Danglovi na dovolené. Dle Partičky nosí Daniel tanga a rád se nahý masíruje v garáži. Tak proč ne, že jo.

69. díl - 2013/05/13

Může se v divadle, jež hostí Partičku, mluvit neslušně? To si pište, že ano. Když dojde na ZDROBNĚLINY, lze totiž i to nejvulgárnější slovo proměnit ve studnici legrace. Tenhle výslech po loupeži diamantů v Belgii se pěkně zvrtnul! A řekneme si PÁR SLOV o lodi anglické královny (Ondra). Blíží se dokonalá bouře: má kapitán Genzer vše pod kontrolou? Po předchozí akci celkem slabota a zklamání, které nesmaže ani následující REKLAMACE. V ní Richard vracel plamenomet (ale nevěděl to!) v krámku plném rádoby vtipně handicapovaných intelektuálů. Kvalitní humor si nejspíš vzal dovolenou - nebo jsem totální suchar. ZPOMALENÝ ZRYCHLENÝ pak taktéž není bůhvíjaká bombastická disciplína, víme. V polovině května zde došlo na rockový koncert, na kterém hrál opilý Sokol jako hudebník, co si spletl nejen pódium, ale rovnou i město svého výstupu. Tady nepomůže ani vychytralá pointa. Kupodivu ne úplně nejhorší byl nakonec závěrečný ROMÁN. Téma znělo "drama a zamilovaný Marián Čurko". Chlapci vzájemně přeskakují kapitoly tak, aby musel mluvit Geňa, a světe, div se, docela to funguje. Líbí?

Za měsíc zdar!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace