Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od soumraku do úsvitu v bedně


ikona
Spooner
rodriguez
Krvavý kult Roberta Rodrigueze se dočká televizního zpracování. 

Představovat vám krvavý kult Od soumraku do úsvitu snad asi nemusím. Pokud ano, tak jste zabrousili na špatný web a stránky o vyšívání jsou trošku jinde. Rodriguez ve svých nejlepších režijních letech, George Clooney v jedné ze svých nejdrsnějších rolí a výborný Quentin Tarantino před kamerou i na papíře. Od soumraku do úsvitů je zkrátka správně vtipný, brutální a i po skoro dvaceti letech vlastně docela cool. A nyní se tato upírská klasika vrací.

Robert Rodriguez totiž chystá televizní pokračovaní svého krvavého hitu a dočkáme se ho samozřejmě na jeho plánované televizi pro hispánce El Rey. Stanice by měla svět kabelových televizí osvěžit někdy na podzim tohoto roku a seriálová verze kultovního snímku by tak měla být hlavním počátečním lákadlem pro diváky. Zatím není jasné, zda se v bedně dočkáme pokračování příběhu bratrů Geckových, nebo jestli armádu upírů tentokrát rozstřílí někdo jiný. Jisté jenom to, že Rodriguez u nového zpracování své nekompromisního dílka nebude chybět. Slavný režisér zkrátka ví, jak na svoji plánovanou televizi řádně upozornit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace