Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: CW


ikona
Spooner
cw
Jaké projekty chystá televize pro mladé? 

A naše rubrika plná seriálových novinek pokračuje. Dnes je na řadě televize pro mladé, CW. Té se v loňské sezóně díky hitu Arrow extrémně zadařilo. Naváží připravované projekty na úspěšný rok?

Reign: Vůbec první historické drama v historii CW bude pojednávat o skotské královně Mary, která se musí provdat za francouzského prince

Star-Crossed: Teen romantika pojednávají o milostném vztahu mezi puberťačkou a sexy emzákem. Že by druhé Roswell?

The 100: Od nukleární války, která zdevastovala Zemi, uplynulo již skoro sto let. Lidé proto posílají zpět na naší planetu sto mladistvých delikventů, aby zjistili, zda se na Zemi dá opět žít.

The Originals: Očekávaný spin-off Upířích deníků, v němž se objeví jedna z oblíbených vedlejších postav jmenovaného hitu, Klaus. Do této novinky vkládá stanice asi největší naděje.

The Tomorrow People: Akční seriál pojednávající o skupince lidí, kteří přešli do další evoluční fáze lidstva a narodili se zvláštními schopnostmi.  Jejich už ne tak lehký život se navíc zkomplikuje, když jim začne jít po krku banda záporáků.

Jaká novinka od CW vás zaujala?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace