Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CBS


ikona
Spooner
cbs
Další várka nových seriálů. Jaké novinky si pro nás nachystali na CBS? 

Další televizí, již se tento týden podíváme na zoubek, je nejsledovanější americká stanice CBS. Ta sice letos nepřichází s tolika novinkami, jako její konkurenti, ona ale na druhou stranu ani tolik nových seriálů nepotřebuje. I tak ovšem slavný kanál překvapil, když nedal zelenou očekávanému televiznímu pokračování Policajta z Beverly Hills. Ukecáného Axela Foleyeho a jeho synátora se tak možná vůbec nedočkáme. Nebudeme zde však oplakávat padlé. Podívejme se tedy, jaké seriály tento podzim uvidíme.

Friends with Better Lives: Romantická komedie o skupince šesti přátel, z nichž se každý nachází v úplně jiné fázi života (jeden je rozvedený, druhý svobodný atd.). Všichni si pak vzájemně závidí a myslí si, že ten druhý se má daleko lépe. Divné přátelství. V hlavních rolích udivíme například sexy Brooklyn Decker nebo bývalého Dawsona, Jamese Van Der Beeka.

Hostage: Thriller z produkce Jerryho Bruckheimera bude vyprávět o doktorce, která je vybrána k operaci samotného prezidenta. Těsně před operací je ovšem unesena její rodina a ona se musí řídit pokyny únosců, pokud chce svou rodinu ještě někdy vidět. V hlavních rolích se představí Toni Collette nebo charismatický Dylan McDermott.

Inteligence: ABC má komiksové Agents of SHIELD, FOX zase sci-fi s Karlem Urbanem a hlavní tahák CBS bude nejspíš televizní návrat Joshe Hollowaye ze Ztracených. Ten si zahraje tajného agenta, jenž má v mozku zabudovaný experimentální mikročip, což mu umožňuje vidět a zpracovávat data rychleji, než nejvýkonnější počítače světa. A bude u toho naštěstí i hodně střílet.

Mom: Potenciální hit od sitcomového krále Chucka Lorrea, tvůrce Dva a půl chlapa a Teorie velkého třesku. Jeho nový projekt se zaměří na svobodnou matku a vyléčenou alkoholičku, která chce se svými dětmi začít nový život. Hlavní role se ujala Anna Faris.

The Crazy Ones: Hvězdně obsazený sitcom s Robinem Willamsem a Sarah Michelle Gellar. Ti si zahrají otce s dcerou vedoucí reklamní agenturu. Dceruška však kromě vedení podniku musí zvládnout také svého malinko výstřední tatínka.

Reckless: Právnické drama o mladé advokátce, která se snaží odolat svodům svého kolegy a do toho vyřešit důležitou soudní kauzu.

The Millers: Další zajímavě obsazená řachanda o čerstvě rozvedeném reportérovi, jenž si hodlá užívat svého svobodného života. Plány mu ale zhatí jeho rodiče, jejichž manželství se ocitne v krizi.

We are men: Komedie pojednávající o čtveřici svobodných chlápků z jednoho baráku, kteří se snaží sbalit nějakou tu ženskou. V hlavních rolích uvidíme například Tonyho “Monka“ Shalhouba nebo Kala “Kumara“ Penna.

Jaký seriál od CBS vás nejvíc oslovil?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace