Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steven Soderbergh rozhodně nekončí


ikona
Spooner
Soderbergh
Slavný režisér odkládá svůj plánovaný odchod a útočí s novým seriálem a Clivem Owenem! 

No to bylo ještě před pár měsíci keců. Jeden z největších režisérských workoholiků posledních let, Steven Soderbergh, se nechával v poslední době slyšet, že nadobro končí s režírováním. Jeho úctyhodná kariéra se tak měla uzavřít již tuto neděli na HBO životopisným snímkem Behind the Candelabra. Jenže to vypadá, že skutek zase jednou hodně rychle utek. Ne, nový celovečerák uznávaný tvůrce stále nechystá a vypadá to, že aspoň v tomhle směru svůj slib ještě nějaký ten pátek dodrží. V televizi se mu ovšem evidentně zalíbilo opravdu hodně a jen tak z ní utéct nehodlá.

Chystá totiž nový desetidílný seriál The Knick, který se usídlí na sesterské stanici HBO, Cinemaxu. Jeho ambiciózní projekt nás zavede na začátek dvacátého století v centru New Yorku, do doby bouřlivých změn a velkého pokroku. Zde budeme sledovat skupinku průkopnických chirurgů, sestřiček a dalšího personálu místní nemocnice, kteří posouvají hranice medicíny. Hlavní roli v připravované novince si pak nezahraje nikdo menší než britský drsňák Clive Owen, jehož vidíme vždycky rádi. V poslední době se mu však pravda příliš nedaří a podobný projekt by mu rozhodně mohl pomoci k nakopnutí kariéry. Obě zvučná jména se pak ujmou i produkce a rovnou zapomeňte, že by slavný režisér natočil jenom pilot, jak je u seriálů dobrým zvykem. Steven Soderbergh bere novou výzvu evidentně hodně vážně a natočí tak rovnou všech deset epizod. Celkem slušný elán na někoho, kdo ještě před pár dny končil kariéru. Fanoušci držitele Oscara tak mohou opět zandat kapesníčky a začít se radovat. Soderbergh ještě rozhodně neřekl poslední slovo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace